banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Nessebar vakanties

nessebar

Nessebar

Algemene informatie Nessebar


Nessebar is een klein stadje aan de kust van Bulgarije. Het stadje telt ongeveer 10.000 inwoners en het historische gedeelte van de stad is gelegen op een klein schiereiland in de Zwarte Zee. Het oude historische gedeelte van Nessebar staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Door de rijke historie, prachtige zandstranden en de moderne hotelaccommodaties is Nessebar de afgelopen jaren uitgeroeid tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Bulgarije. Het kustplaatsje grenst direct aan het populair Sunny Beach. Voor een fantastische vakantie in Bulgarije is
Nessebar de ideale vakantiebestemming. Het is rustig gelegen maar ook weer dichtbij de drukte van het naast gelegen Sunny Beach.

All inclusive Nessebar


Bulgarije is de laatste jaren steeds populairder aan het worden als vakantiebestemming. Nessebar heeft ontzettend veel leuke, comfortabele en moderne accommodaties. Nessebar is een stuk rustiger en kindvriendelijker dan het drukke Sunny Beach. In Nessebar zijn vooral gezinnen te vinden die genieten van een all inclusive Bulgarije vakantie. Bulgarije is nog een relatief goedkope vakantiebestemming. Boek vandaag alvast een Bulgarije vakantie naar het historische kustplaatsje Nessebar.
Vakanties in Nessebar

Aqua Paradise

Zwarte Zeekust / Nessebar

Vertrekdatum: 26-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 444,-

stars Bekijk Reis

Sol Nessebar Bay En Mare

Zwarte Zeekust / Nessebar

Vertrekdatum: 26-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 454,-

stars Bekijk Reis

Festa Panorama

Zwarte Zeekust / Nessebar

Vertrekdatum: 02-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 470,-

stars Bekijk Reis