All inclusive vakanties

Er zijn jaarlijks veel Nederlanders die een all inclusive vakantie boeken. Elk jaar worden all inclusive vakanties populairder. Waarom zijn wordt dit type vakantie steeds populairder? Deze vraag is makkelijk te beantwoorden. Consumenten willen steeds vaker een luxe, zonnige vakantie tegen een goed prijs. Dit is precies waar de meeste all inclusive vakanties aan voldoen. Hierbij moet men denken aan landen als Turkije, Griekenland, Spanje, Egypte, Portugal, Cyprus, Curacao. Het is hier overwegend goed weer, precies wat de consument wil. Een ander belangrijk item om een all inclusive vakantie te boeken is de aanwezige luxe. De hotels en resorts die all inclusive vakanties aanbieden zijn zo goed als altijd voorzien van 3 tot 5 sterren. Dit houd de hotels en resorts voldoen aan bepaalde kwaliteits-eisen. De hotels en resorts worden goed schoongemaakt en onderhouden. Ook zijn de hotels en resorts die all inclusive vakanties aanbieden voorzien van luxe. Zwembaden, prive stranden, baretjes, restaurants, discos zijn van hoge kwaliteit en in overvloed aanwezig. Alles om de vakantieganger te voorzien van een luxe vakanties. Waarschijnlijk de belangrijkste reden voor de consument om een all inclusive vakantie te boeken is dat het betaalbaar is. Uiteraard moeten ervoor een all inclsuive vakantie een behoorlijk bedrag worden betaald. Het voordeel is dat dit bedrag de gehele reis, de accommodatie en het eten en drinken zijn betaald. Men weet precies wat men kwijt is tijdens de vakantie. Wanneer iemand een hotel boekt op basis van logees, is men vaak veel meer geld kwijt dan tijdens een all inclusive vakantie.

Wat kan men verwachten tijdens een all inclusive vakantie

Een all inclusive vakantie is een ruim begrip. Elk hotel en resort heeft zijn eigen invulling aan een all inclusive vakantie. Echter zijn er wel een aantal standaard punten waar ieder hotel er resort zich aan houd. Er zijn wel twee verschillende types all inclusive vakanties te onderscheiden. Door deze twee types vakanties te onderscheiden wordt het voor de consument duidelijk wat men precies kan verwachten. Ook kan men makkelijker een keuze maken om uit de twee types te kiezen.

All inclusive vakantie

De reis, het verblijf en eten en drinken zit bij de prijs van de vakantie inbegrepen. Tijdens een all inclusive vakantie kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die het hotel of resort aanbied. Er zijn vaste tijden in de ochtend, middag en avond wanneer men gebruik kan maken van het buffet of in een restaurant a la carte te eten. Tussendoor zijn er altijd verschillende snacks aanwezig. Drinken kan de gehele dag door in de verschillende baretjes. Deze baretjes bevinden zich zowel in het hotel of resort, maar ook buiten het hotel of resort bij het zwembad en strand. Veel all incluisve hotels hebben een tijd tot wanneer er gedronken kan worden. Meestal is dit 12 of 1 uur s’nachts. Hierna kan er tegen een kleine vergoeding drinken worden besteld. Let hier op tijdens het boeken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ultra all inclusive vakantie

Een ultra all inclusive vakantie kan gezien worden al de “grote broer” van de all inclusive vakantie. De hier boven beschreven faciliteiten zijn zeker aanwezig. Het verschil is echter dat er meer soorten faciliteiten aanwezig zijn. Hier moet men denken aan massages, fitnesscentrums, schoonheidssalon, watersportgelegenheden. Ook is er een veel uitgebreider assortiment aan drank en eten. Er zijn veel meer eetgelegenheden en restaurants. Hotels en resorts die ultra all inclusive vakanties aanbieden zijn over het algemeen veel groter. Ook de tijden wanneer er drank kan worden besteld en er gegeten kan worden zijn anders. Er kan de gehele dag worden gegeten. Zelfs midden in de nacht kan men nog eten krijgen. Dit zelfde geld voor het drank aanbod. Er kan 24 uur per dag gedronken worden. Er is altijd wel een bar open of men kan gebruik maken van de roomservice om drinken te bestellen. Het is allemaal wat luxe dan de “gewone” all inclusive vakantie. Er zitten ook nadelen aan dit concept. Het is erg massaal en de hotels en resorts zijn vaak sfeerloos.

Waar moet op gelet worden tijdens het boeken van een all inclusive vakantie

Tijdens het boeken van een all inclsuive vakantie zal op een aantal zaken moeten worden gelet. Ten eerste zal er goed gekeken moeten worden of het een all inclusive vakantie of een ultra all inclusive vakantie betreft. Dit wordt duidelijk aangegeven door de aanbieders. Bij twijfel kan er altijd contact met de aanbieder worden opgenomen. Verder is het belangrijk om vooraf te kijken wat er voor kinderen te doen is. Is er een animatie team, is het kindvriendelijk en zijn er speciale bedden voor kleine kinderen. Een ander belangrijk punt is dat men goed kijkt naar de voorwaarden van de accommodatie. Tot hoe laat mag er gratis gedronken kan worden en vanaf wanneer er dus bijbetaald moet worden. Ook is het heel belangrijk waar de accommodatie gelegen is. Ligt het aan het strand of bij een stad. Is er in de buurt veel te doen, of is men alleen aangewezen op het hotel of resort. Dit zijn allemaal vragen die de vakantieganger van te voren moet uitzoeken. Als men op deze vragen een goed antwoord kan vinden, is het geen probleem om de ultieme all inclusieve vakantie te vinden. Bekijk het gehele All inclusive vakantie aanbod en kies de ultieme om een all inclusive vakantie te vieren.

Feiten en weetjes over all inclusive vakanties

Een all inclsusive vakantie is na kamperen, hier valt het huren van een huisje of tent op een camping ook onder, de meest populaire vakantie onder de Nederlanders. Binnen Europa zijn Nederlanders in verhouding de grootste boeker van all inclusive vakanties. Turkije is het populairste land waar Nederlanders een all inclusive vakantie boeken. Op de tweede plaats komt Griekenland op de derde plaats komt Egypte. Het op één populairste vakantieland Spanje, scoort een nette vierde plaats onder de Nederlanders op het gebied van all inclusive vakanties. Dit komt voornamelijk door Mallorca en Gran Canaria. Ook steeds populairder wordt de all inclusive cruise onder de Nederlanders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *