banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Malta
Malta

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Malta
Vakanties in Malta
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Malta vakanties

Malta Vakantie

Malta

All inclusive vakantie naar Malta


De Republiek Malta is gelegen in de Middellandse Zee en is een Europese dwergstaat bestaande uit de eilanden Malta, Gozo, Comino, Manoel Island en diverse onbewoonde eilandjes. Malta is niet enorm toeristisch en dat komt ten goede aan een Malta vakantie. Het grootste eiland van de dwergstaat Malta is het gelijknamige eiland Malta. Dit hoofdeiland is uitermate goed geschikt voor een heerlijke zonvakantie. Het eiland heeft verschillende soorten stranden, zo zijn er stranden met goud of rood zand, rotsstranden en prachtig mooie blauwe baaien. De stranden zijn de perfecte plek om van de zon te genieten, maar ook windsurfers zijn hier op hun plek. De stranden zijn over het algemeen klein en de meeste stranden bestaan uit rotspartijen. Door het uitstekende mediterrane klimaat is Malta een zonnige vakantiebestemming in de zomermaanden. De wintermaanden op het eiland zijn erg mild. In de zomermaanden waait vaak de sirocco wind over de eilanden en deze warme wind kan er voor zorgen dat de temperatuur soms met gemak de 40 graden aan tikt. Dit kan er soms voor zorgen dat het er onaangenaam benauwd kan worden. Het landschap van het eiland Malta is vrij kaal met veel rotsen. Kenmerkend voor Malta zijn de vele baaien en inhammen. Op het eiland zijn veel bezienswaardigheden te vinden die terug gaan naar de tijd van vierduizend jaar voor Christus. Een andere belangrijke bezienswaardigheid op Malta zijn de grote Katholieke kerken. Op Malta zijn vele gezellige schilderdorpjes en mooie vissershaventjes te vinden. Voor wat meer drukte en een gezellig uitgaansleven kan je terecht in St. Julians en Sliema. Op vakantie naar het prachtige Malta? Vergelijk hier alle vakantieaanbieders voor een Malta vakantie!

Geografie van Malta


De eilandengroep Malta is gelegen in de Middellandse Zee en bestaat uit vijf eilanden waaronder Malta, Gozo en Comino en meerdere onbewoonde rotseilanden. De hoofdstad van Malta is Valletta. Het is behoorlijk warm op Malta in de zomermaanden, de zon schijnt er gemiddeld tien uur per dag. De aanhoudende zeewind zorgt voor enige verkoeling op de eilanden. Tenzij de sirocco wind op komt zetten, deze wind kan voor een onaangename warmte zorgen waarbij de temperatuur kan stijgen tot boven de 40 graden. Het landschap op de eilanden bestaat vooral uit heuvels, velden en diverse mooie stranden. Er is weinig begroeiing op de eilanden, maar in het voorjaar bloeien er prachtige bloemen.

Het zonovergoten Malta


Vanwege de combinatie van strand, natuur en cultuur is Malta bij uitstek een vakantie bestemming voor een heerlijke all inclusive vakantie. De fijne temperaturen zorgen ervoor dat zonaanbidders kunnen genieten in de baai van Mellieha. Voor meer drukte en het uitgaansleven kan men terecht in St. Julians en Sliema. Over het hele eiland zijn er genoeg bezienswaardigheden voor de cultuurliefhebber. De accommodaties die de all inclusive formule aanbieden zijn allemaal in een woord prachtig te noemen. De kwaliteit prijs verhouding is voor een vakantie Malta uitstekend te noemen. Een all inclusive vakantie draagt zeker bij aan het ontdekken van alles wat dit mooie eiland te bieden heeft.