banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Oosten vakanties

Oosten

Algemene informatie Oosten

Cuba telt over het hele eiland in totaal veertien provincies waarvan Holguin er één van is dit wordt ook wel het Oosten van Cuba genoemd . De provinciale hoofdstad van het Oosten van Cuba is het gelijknamige Holguin van de provincie. De toeristen komen sinds enige tijd pas naar deze stad en de stad is nog volop in ontwikkeling. Holguin is een mooie provincie i het oosten van Cuba waar veel suikerrietplantages en koffieboonplantages gevestigd zijn en Holguin heeft een prachtige natuur met in totaal twee Nationale Parken die voor een gedeelte in het oosten liggen.


Voor mooie wandeltochten is Holguin de uitgelezen mogelijkheid om er een All Inclusive Vakantie naar toe te boeken. Holguin staat voornamelijk bekend als de stad met de meeste pleinen waar heerlijk genoten kan worden van de Cubaanse sfeer en de gezelligheid. De bekendste badplaatsen in de provincie Holguin zijn Cayo Saetia, Guardalavaca, Holguín, Playa Esmeralda, Playa Pesquero en Playa Yuraguanal.

Hotels en Resorts Holguin

Het Oosten van Cuba heeft veel mooie en verzorgde hotels en resorts die voornamelijk direct aan de zee zijn gelegen. Vanaf het hotel is het prachtige witte zandstrand binnen handbereik. De hotels en Resorts liggen allemaal in een levendige omgeving en hier kan er optimaal genoten worden van een echte All Inclusive strandvakantie.
Vakanties in Oosten

Iberostar Holguin

Cuba / Oosten

Vertrekdatum: 08-05-2020
Reisduur: 9 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 1099,-

stars Bekijk Reis