banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Safaga vakanties

Safaga

Algemene informatie Egypte Safaga

Safaga wordt door vele toeristen gezien als de mooiste badplaats aan de Rode Zee. Safaga beschikt over mooie zandstranden, een azuurblauwe zee, schitterende koraalriffen en woeste kliffen. Het is een idyllisch vissersplaatsje met een uniek karakter. De heerlijk verfrissende zeebries zorgt ervoor dat het een geweldige plek is om te wind- of kitesurfen. Ook in Safaga is, zoals langs heel de Rode Zeekust, overvloedig koraal aanwezig. Het koraal is in zeer goede staat en er zijn mooie duiklocaties te vinden. Vanuit Safaga zijn er ook vele activiteiten en bezienswaardigheden te boeken voor een dagexcursie.

Het is een stad zonder massatoerisme waar nog de echte Egyptische rust heerst. Desondanks is er is Safaga genoeg te doen en is het een geweldige vakantiebestemming.

All inclusive Safaga

In dit idyllische plaatsje aan zee zijn een aantal all inclusive hotels te vinden met mooie en verzorgde privé stranden. In de plaats zelf zijn nog niet veel voorzieningen voor toeristen, maar een all inclusive vakantie in een van de hotels biedt alles wat u maar nodig heeft voor een fijne vakantie. Na een excursie of een heerlijke dag op het strand is het mogelijk tot rust te komen in het hotel en te genieten van een heerlijk diner welke , net als alle drankjes, snacks, ontbijt en lunch, natuurlijk bij uw all inclusive vakantie zijn inbegrepen is. Buiten de accommodatie kan de lokale sfeer worden opgesnoven en kunnen mooie souvenirs voor thuis worden gekocht. Bekijk alle scherpe prijzen van onze aanbieders naar Safaga!
Vakanties in Safaga
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.