banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Zuidelijke Sinai vakanties

Zuidelijke Sinai

Algemene informatie Zuidelijke Sinai

De Zuidelijke Sinai ligt in het noordoosten van het land, aan de Rode Zee en is deel van het schiereiland Sinai. Het is een zeer bekende vakantiebestemming in Egypte. Het landschap bestaat voor een groot deel uit woestijn maar ook bevinden zich er vele zandduinen, granietbergen en natuurlijk prachtige zandstranden. De bekendste badplaatsen gelegen in de Zuidelijke Sinai zijn Nuweiba, Dahab en Sharm-El Sheikh. Voor de kust van het eiland bevinden zich ’s werelds mooiste koraalriffen kan men er prima snorkelen of duiken. Het gebied is zeer geschikt om te snorkelen en zo de wondere onderwaterwereld te ontdekken.

De prachtige zandstranden in combinatie met de gezellige Egyptische badplaatsen maken de Zuidelijke Sinai tot heerlijke vakantiebestemming met volop zon, zee en strand.

All inclusive Zuidelijke Sinai

Een all inclusive vakantie naar de Zuidelijke Sinai staat garant voor ontspannen vakantie. Er heerst een relaxte sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding is ook erg goed. De badplaatsen gelegen in de Zuidelijke Sinai hebben prachtig mooie zandstranden met wuivende palmbomen waar het heerlijk vertoeven is. Een actieve vakantie is mogelijk door het boeken van een excursie of te gaan duiken in de Rode Zee waar zich prachtige koraalriffen bevinden. Ook is het mogelijk om in het all inclusive hotel aan het grote zwembad uit te rusten onder het genot van een koel drankje. Bent u op zoek naar een heerlijke all inclusive strandvakantie waar genoeg is te doen, bekijk dan het aanbod naar de Zuidelijke Sinai!
Vakanties in Zuidelijke Sinai

Wyndham Tamansari Jivva Reso

In / Bali

Vertrekdatum: 06-11-2021
Reisduur: 9 dagen
stipreizen

Prijs: v.a. € 734,-

Bekijk Reis

Euphoria Palm Beach

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 04-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 7056,-

stars Bekijk Reis

Iberostar Selection Cancun

Mexico / Yucatan

Vertrekdatum: 06-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1172,-

stars Bekijk Reis

Mercure Hurghada

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 07-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 405,-

stars Bekijk Reis

Luxury Bahia Principe Bougan

Domincaanse Republiek / Zuidkust

Vertrekdatum: 01-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1239,-

stars Bekijk Reis