banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Dalmatie vakanties

Dalmatie

Kroatie Dalmatie

Dalmatie is een van de meest populaire regio’s van Kroatie. Deze regio strekt zich van Pag, een eiland in het noorden, tot Dubrovnik in het zuiden. Dalmatie heeft een sterk varierend landschap, het is rijk aan cultuurhistorische kunstschatten en bezienswaardigheden. Men vindt er schitterende nationale parken. In het indrukwekkende nationale park Plitvice bevinden zich grote bossen en 16 meren welke door 92 watervallen met elkaar verbonden worden. Dit gebied is wonderschoon en tot de werelderfgoedlijst gevoegd. Verder staat Dalmatie bekend om eeuwenoude steden als Dubrovnik en Zadar, fijne kiezenstranden en heerlijke wijnen.

Voor liefhebbers van watersport is Dalmatie een zeer geschikte streek vanwege het heldere water aan de kust en de vele havens. Men kan er surfen, zeilen maar natuurlijk ook zwemmen. Voor wandelaars is het binnenland uitermate geschikt. In Dalmatie is voor iedereen wat te doen, laat je verassen door deze prachtige streek.

All inclusive Dalmatie

Ook in Dalmatie bevinden zich hotels en resorts welke een all inclusive vakantie aanbieden. De accommodatie bevindt zich altijd op een fraaie ligging ten opzichte van het strand en een eventueel stadscentrum. Het voordeel van een all inclusive vakantie is dat men zorgeloos en ontspannen kan genieten van de vakantie. Het eten en drinken is onbeperkt, eten kan worden genuttigd in het restaurant en na een dag genieten kan men in de bar terecht voor een lekker drankje. Voor stellen, groepen en families met kinderen is een all inclusive vakantie ideaal. Een entertainment team zorgt voor vermaak van de kinderen terwijl ouders lekker kunnen relaxen aan het zwembad op het strand. Verschillende activiteiten worden aangeboden voor jong en oud. All inclusive vakanties in Dalmatie worden op verschillende plekken aangeboden. Bekijk nu het aanbod!
Vakanties in Dalmatie

Bel Air Azur Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 418,-

stars Bekijk Reis

Limak Arcadia Golf Resort

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 05-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 382,-

stars Bekijk Reis

Les Dunes D Or En Spa

Marokko / Atlantische Kust

Vertrekdatum: 28-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 582,-

stars Bekijk Reis

Royal Horizons Boavista

Kaap Verdie / Boa Vista

Vertrekdatum: 03-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 951,-

stars Bekijk Reis

Kuredu Island Resort

Mv / Lhaviyana Atol

Vertrekdatum: 06-01-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1972,-

stars Bekijk Reis