banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakanties in Marokko
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Marokko vakanties

Marokko Vakantie

Marokko

All Inclusive Marokko


In het noorden van Afrika ligt het land Marokko. Het land is gelegen aan de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan. Marokko is een bijzonder en veelzijdige vakantiebestemming waar je als toerist uren lang kunt slenteren in de mooie steden en dorpjes. Marokko is een veelzijdig vakantieland met veel bergengebieden maar ook met lange zandvlakten en oude koningssteden. Een droge woestijn gaat over in een vruchtbare oase met water, planten en fruitbomen. De moderne badplaatsen zijn gelegen aan de Atlantische oceaan. Het land heeft prachtig lange schone zandstranden met goed zwemwater. Ook zijn er vele natuurparken met geweldig mooie beschermde natuurgebieden. De Marokkaanse keuken wordt gezien als één van de meeste gevarieerde keuken ter wereld en is zeker de moeite waard om hier eens heerlijk van te genieten. Marrakech is naast de badplaatsen ook een populaire vakantiebestemming. Het is een grote stad met de Medina, het oude centrum, Nouvelle en het moderne gedeelte. Marrakech is niet de hoofdstad van Marokko, dat is Rabat. Voor een geweldige vakantie en een hele mooie belevenis moet je een keer op vakantie geweest zijn naar het 1001 nacht sprookje van Marokko!

Klimaat Marokko


Marokko heeft een prachtig klimaat waardoor Marokko het hele jaar door te boeken is als vakantieland. Het klimaat dat in Marokko heerst is een gematigd subtropisch klimaat. Doordat Marokko aan meerdere zeeën is gelegen, wordt Marokko verkoeld door een heerlijke zeebries. De temperatuur en het klimaat verschillen per gebied in Marokko, want dit is afhankelijk van het landschap van het gebied. Doordat Marokko een fantastisch klimaat heeft langs de kustplaatsen is het aangenaam voor een strandvakantie. De stranden van Marokko zijn prachtig, geniet optimaal van de lange zandstranden en de prachtige zee. Marokko heeft 20 stranden die gecertificeerd zijn met een blauwe vlag keurmerk van Foundation for Environmental Education (FEE).

Geografie van Marokko


Marokko ligt in het noordwesten van Afrika. Het land grenst in het oosten aan Algerije, in het zuiden aan de Sahara, in het noorden aan de Middellandse Zee en de straat van Gibraltar en in het westen aan de Atlantische Oceaan. De hoofdstad van Marokko is Rabat. Marokko kent een gematigd subtropisch klimaat. De temperatuur en het klimaat verschillen veel in het land, afhankelijk van het landschap. Het landschap bestaat vooral uit bergen en in het zuidoosten plateaulandschap dat wordt afgescheiden van de Sahara.

De wondere wereld van Marokko


Een vakantie naar het veelzijdige Marokko is een beleving op zich. Ontspannen en genieten van het heerlijke weer kan met een all inclusive vakantie naar een van de badplaatsen aan de Atlantische Oceaan of aan de Middellandse Zee. Het ontdekken van de Marokkaanse exotische sfeer kan in de betoverende stad Marrakech. Een all inclusive vakantie naar deze stad is ook zeker aan te raden. Na het ontdekken van de stad is er ruimte voor het nemen van een frisse duik in het zwembad waar het hotel of resort over beschikt. Laat je betoveren in de wondere wereld van Marokko. Vergelijk en boek vandaag nog je Marokko vakantie via onze all inclusive vergelijkingswebsite!