banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Agadir vakanties

Agadir

Marokko Agadir

Agadir ligt aan de westkust van Marokko en is één van de belangrijkste badplaatsen van Marokko. Deze havenstaat bestaat uit landinwaarts de eigenlijke stad en een aan de kust gelegen hotelwijk. Het wordt de stad van de vier seizoenen genoemd om dat er per jaar zo’n 317 dagen zon worden geteld. De stad doet niet typisch Marokkaans aan door de brede straten, moderne hotels en cafe’s in Europese stijl. Voor de hele plaats ligt het lange zandstrand dat over loopt in een uitgestrekt duingebied. Het strand is zeer schoon en biedt een uitzicht over de bergen. Mede door het strand is Agadir zo’n populaire toeristenplaats.

Ook de vele winkels, hotels, restaurants en het gezellige centrum maken deze stad populair. Er is voor iedereen genoeg te doen. Er zijn ook vele activiteiten en faciliteiten voor kinderen waardoor Agadir ook voor families een uitstekende vakantiebestemming is.

All inclusive Agadir

Langs de kust van Agadir bevinden zich vele prachtige hotels en resorts welke een all inclusive vakantie aanbieden. Deze hotels beschikken altijd over een zwembad en hebben een fijne ligging aan het zandstrand. Het centrum van de stad ligt altijd dichtbij. Wie ontspannen wil genieten van de zon kan heerlijk luieren aan het zwembad of op het strand. Het hotel biedt uitstekende faciliteiten en verschillende activiteiten. Niemand zal zich tijdens een all inclusive vakantie vervelen. Het eten en drinken zit bij de prijs in, men zal genieten van de heerlijke gerechten die worden voorgeschoteld. Ook kinderen worden vermaakt door het entertainment team, zowel overdag als ’s avonds. Een all inclusive vakantie naar Agadir staat garant voor een heerlijk ontspannen vakantie waar in en om het hotel genoeg valt te doen.
Vakanties in Agadir

Primasol Hane Family Resort

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 29-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 432,-

stars Bekijk Reis

Ikos Oceania

Griekenland / Chalkidiki

Vertrekdatum: 31-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1710,-

stars Bekijk Reis

Grand Seas Resort Hostmark

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 30-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 612,-

stars Bekijk Reis

Sofianna

Cyprus / Paphos

Vertrekdatum: 28-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 665,-

stars Bekijk Reis

Semiramis Village

Griekenland / Kreta

Vertrekdatum: 07-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 390,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen