banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakanties in Fuerteventura

Punta Cana Princess All Suit

Domincaanse Republiek / Oostkust

Vertrekdatum: 30-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1074,-

stars Bekijk Reis

Utopia Beach Club

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 02-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 588,-

stars Bekijk Reis

Fantasia De Luxe

Turkije / Egeische Kust

Vertrekdatum: 25-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 576,-

stars Bekijk Reis

Melia Sol Palmeras

Cuba / Westen

Vertrekdatum: 25-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1052,-

stars Bekijk Reis

Fame Residence Kemer En Spa

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 27-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 682,-

stars Bekijk Reis

Informatie over regio

FuerteventuraAlgemene informatie Fuerteventura

Wil je genieten van zon, zee en strand? Boek je all inclusive vakantie naar Fuerteventura. Het eiland is gelegen in de Atlantische Oceaan en is onderdeel van de archipel de Canarische Eilanden. Fuerteventura is een prachtig eiland waar je ideaal kunt vertoeven onder ideale weersomstandigheden en dat het hele jaar door. De archipel de Canarische Eilanden zijn onderdeel van het Spaanse koninkrijk, maar ze de eilanden liggen voor de kust van Afrika. Het hele jaar door heerst er een aangename temperatuur op de eilanden en daarom zijn de Canarische Eilanden ook buitengewoon geliefd als winterzon bestemming. Fuerteventure is een compleet andere eiland dan de andere van deze archipel. Het eiland is uniek door de vele bergen en heuvels, maar je zal er vrijwel geen groen vinden. Door lavastromen heeft Fuerteventura een glooiend landschap, wat heel speciaal is. De mooiste bestemmingen op het eiland zijn Corralejo, Caleta de Fuste, Jandia en Costa Calma. In deze badplaatsen zijn heel veel leuke accommodaties te vinden waar een ieder heerlijk kan genieten van een zorgeloze all inclusive vakantie. Vergelijk alle reizen naar deze geweldige bestemming binnen Europa en boek je Fuerteventura vakantie bij de goedkoopste reisaanbieder.

Geografie, natuur en klimaat Fuerteventura

Na Tenerife is Fuerteventura het grootste eiland van de eilandengroep de Canarische Eilanden. Op slechts 100 kilometer afstand ligt de kust van Marokko. Fuerteventura is gelegen in de Atlantische Oceaan en het behoort toe tot het koninkrijk van Spanje. Het eiland heeft een totale oppervlakte van 1.660 vierkante kilometer. De hoofdstad van het eiland is Puerto del Rosario. Het eiland staat niet bekend vanwege de vele historische bezienswaardigheden maar juist vanwege de mooie natuur en de prachtige stranden. Fuerteventura heeft een woestijnachtig landschap en er groeien heel veel verschillende soorten cactussen. Als je de moeite neemt om het eiland te verkennen dan zal je het allemaal met eigen ogen kunnen aanschouwen. Fuerteventura is uitermate zonnig. Het is zelfs het meest zonnigste eiland van de Canarische Eilanden. De temperatuur zal vrijwel nooit onaangenaam aanvoelen en dat komt door de constante noordoosten wind die er waait over het eiland. Fuerteventura is ook een ideale winterzon vakantiebestemming, maar de meeste toeristen boeken een all inclusive vakantie in de zomer naar het eiland.

Cultuur en bezienswaardigheden Fuerteventura

Fuerteventura is een dor en droog eiland. Hier verwacht je niet veel spektakel met betrekking tot de natuur, maar je zal je ogen hier op het eiland goed de kost moeten geven. Het eiland is namelijk gezegend met een bijzondere natuur, waardoor het complete eiland een grootte openlucht theater is. Fuerteventure heeft prachtige stranden in alle hoedanigheden, maar er zijn ook idyllische dorpjes, en een glooiend landschap. Het bekendste natuurpark van het eiland is het Parque Natural de Corralejo. Verder zijn er diverse uitkijkpunten waar je een prachtig panoramisch uitzicht hebt over de Atlantische Oceaan. De uitkijkpunten op het eiland worden omschreven als Miradors. Het eiland is absoluut de moeite waard om te verkennen want het heeft ongelooflijk veel moois te bieden. Het beste vervoersmiddel om Fuerteventura te verkennen en te ontdekken is de auto. Verplaats je makkelijk van het ene bezienswaardigheid naar de andere. Op het eiland vind je niet veel attractieparken en gerote shoppingmalls, hier moet je genieten van de prachtige natuur, het landschap en de wonderschone stranden.

Overige informatie

Wil je genieten van een rustig all inclusive vakantie en niet bedolven worden door drommen met toeristen? Boek je all inclusive vakantie naar Fuerteventura. Het eiland wordt nog niet overspoeld met toeristen, zoals wel het geval is bij Gran Canaria en Tenerife. Doordat steeds meer toeristen de schoonheid van Fuerteventura ontdekken wordt het mondjesmaat drukker op het eiland maar het is nog steeds draagbaar. De geliefde badplaatsen op het eiland liggen allemaal direct aan een van de prachtige zandstranden van Fuerteventura. De centra van de plaatsen zijn altijd heel sfeervol en in de avond is er genoeg vertier voor jong en oud. Fuerteventura is ook ideaal voor watersprotliefhebbers, want op het eiland zijn er diverse mogelijkheden voor windsurfen en kitesurfen. Vergelijk alle Fuerteventura aanbiedingen en boek je all inclusive vakantie bij de allergoedkoopste aanbieder.