banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Informatie over land
Vakantie Tunesie

Tunesie

Tunesie een sprookjesachtige vakantieland


In Noord Afrika is het land Tunesië gelegen. Tunesië ligt aan de Middellandse Zee en het land behoort tot de Maghreblanden. Tunesië is een populair vakantieland voor toeristen uit Europa. Jaarlijks gaan er ook duizenden Nederlanders op vakantie naar Tunesië. Het land staat niet alleen bekend om haar prachtige stranden maar ook door de vele archeologische bezienswaardigheden. Het landschap van Tunesië is heel verschillend, het gaat van de Sahara woestijn in het zuiden over tot de beboste gebieden op het schiereiland Kaap Bon. Tunesie is verder het land van de prachtige stranden, uitgestrekte woestijnen en eeuwenoude kunstschatten. Het land telt enorm veel oude tradities en het heeft een rijke historie die ver in de tijd teruggaat. In de bekende badplaatsten is er volop gelegenheid om te ontspannen. Vanuit uw all inclusive vakantiebestemming is er plaats om te genieten van de heerlijke temperatuur, het heldere water en de gouden stranden. Populaire badplaatsen van Tunesië zijn stuk voor stuk gelegen aan de Middellandse Zee. De toeristische badplaatsen waar jaarlijks alle toeristen naar toe gaan op vakantie zijn Sousse, Hammamet, Port El Kantaoui en het eilandje Djerba. Een Tunesie is een veelzijdig vakantieland waar je ook uitermate goed kunt golfen. Er zijn meerdere golfclubs gelegen over het hele land met 18 holesbanen. Een bezoek aan de Sahara mag op deze Tunesie vakantie natuurlijk niet ontbreken. Tunesie is een uitermate gastvrij land waardoor een ieder zich thuis zal voelen in dit all inclusive vakantieland. Tunesie is een veelzijdige vakantiebestemming waar de 1001 en 1 nacht werkelijkheid worden. Van prachtige zandstranden tot aan de mooie Sahara woestijn Tunesie heeft alles te bieden.

Geografie en klimaat van Tunesie


Tunesie is de kleinste staat van Noord-Afrika en grenst in het oosten aan Libie en in het westen aan Algarije. De hoofdstad van Tunesie is Tunis. In het noorden van Tunesie heerst een Middellands Zeeklimaat met zachte winters ,warme zomers en weinig neerslag. In het zuiden van het land verandert het klimaat geleidelijk in een woestijnklimaat. De bekendste badplaatsen in Tunesie zijn Hammamet en Sousse. Voor de kust liggen een aantal eilanden waaronder het zonnige eiland Djerba, dat beschikt over een palmenlandschap en een heerlijk klimaat. Tunesie staat voornamelijk bekend om de prachtige zandstranden. De schone stranden van Tunesie hebben kwalitatief goed zwemwater en ze zijn veilig voor kinderen. Hierdoor heeft Tunesie 14 stranden met het keurmerk van blauwe vlaggen. Dit keurmerk wordt uitgegeven door de Foundation for Environmental Education (FEE).

All inclusive vakantie Tunesie


Tunesie is door haar mooie stranden, de heerlijke temperatuur en de oosterse gastvrijheid in combinatie met een rijke cultuur een geweldig bestemming om uw vakantie door te brengen. De Tunesische keuken heeft een grote variatie aan heerlijke gerechten welke zijn terug te vinden in iedere all inclusive vakantiebestemming. Een all inclusive vakantie naar Tunesie biedt de mogelijkheid om optimaal te ontspannen of te genieten van een wellness behandeling. Naast ontspanning heeft Tunesie geweldige bezienswaardigheden en zijn vele activiteiten mogelijk. Een vakantie naar Tunesie is gegarandeerd genieten van dit sprookjesachtige land waar duizend en een nacht echt tot werkelijkheid komt.

Vakanties in Tunesie

Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.

Hl Club Playa Blanca

Spanje / Lanzarote

Vertrekdatum: 19-04-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 625,-

stars Bekijk Reis

Sbh Club Paraiso Playa

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 12-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 866,-

stars Bekijk Reis

Titanic Beach Resort

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 11-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 520,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Dreams Beach Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 574,-

stars Bekijk Reis

Imperial Shams Abu Soma

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 02-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 507,-

stars Bekijk Reis