banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Gumbet vakanties

Gumbet

Gumbet is gelegen aan de Egeïsche Zee en is een drukke badplaats in Turkije. Het kleinere Gumbet is op ongeveer 3 kilometer gelegen van er bekendere Bodrum, maar de laatste jaren zijn deze twee badplaatsen min of meer aan elkaar gegroeid door de ontwikkelingen op toeristisch gebied. Gumbet ligt aan een fantastisch mooie baai met een vlakke kuststrook. Wanneer er landinwaarts getrokken word zal het meer heuvelachtig worden met kronkelige wegen. Is echt typisch van de badplaats Gumbet zijn de windmolens. De badplaats is op zich relatief rustig, maar het heeft een toeristisch centrum en een uitbundig uitgaansleven. Gumbet is een opkomende vakantiebestemming voor een all inclusive vakantie Turkije.


Fantastisch uitzicht over de baai van Gumbet


Deze geweldig mooie badplaats is de laatste jaren gegroeid tot wat het nu is, een toeristenoord. Gumbet is gelegen aan een fantastisch mooie baai en je hebt er altijd prachtig uitzicht over. De stranden van Gumbet zijn een mix van heel fijn grind en zand. Het is echt heerlijk vertoeven op het prachtige zandstrand van Gumbet in de mooie baai. Een all inclusive vakantie Gumbet is een fantastische belevenis. De accommodaties is deze mooie badplaats zijn stuk voor stuk geweldig en bij vrijwel alle accommodaties is de mogelijkheid aanwezig om er op basis van all inclusive te verblijven. De badplaats bruist in de zomermaanden enorm, er is meer dan genoeg vertier zowel op het water als op het strand of in het gezellige centrum. Boek een all inclusive vakantie Gumbet en geniet met volle teugen van een welverdiende vakantie.


Klimaat Gumbet


De meeste badplaatsen in Turkije zijn gezegend met een uitstekend klimaat, zo ook Gumbet. Het plaatsje ligt in het westen van Turkije en is min of meer aan het zo populaire Bodrum vastgegroeid. In de zomermaanden is er zon in overvloed en dat is ook de voornaamste reden waarom er jaarlijks zo ontzettend veel toeristen een vakantie boeken naar Gumbet. De winters zijn zacht te noemen en in de periode van het jaar kan er enige neerslag vallen in de vorm van regen. Het voor en naseizoen zijn ook perfect voor een geweldige all inclusive vakantie naar deze beeldschone badplaats aan de westkust van Turkije.


Bezienswaardigheden Gumbet


Gumbet zelf heeft in principe weinig tot geen bezienswaardigheden. Gumbet word namelijk ook wel gezien als het uitgaanscentrum van het grotere Bodrum. Door de jaren heen zijn deze twee badplaatsen namelijk aan elkaar gegroeid door de toeristensector. Gumbet heeft voornamelijk een mooi centrum met ontzettend veel kleine winkeltjes, die dag en nacht geopend zijn. In Gumbet vindt je ook het grootste Aquapark met maar liefst 24 glijbanen, golf zwembad en een crazy river. Het nachtleven is in Gumbet uitstekend er zijn meerdere bars, cafés, clubs en discotheken te vinden die tot in de late uurtjes geopend zijn.
Vakanties in Gumbet
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.