banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

Club Golden Beach

Club Golden BeachHet Club Golden Beach hotel is een waar vakantiepark waar jong en oud zich zeker niet zal vervelen. Het hotel ligt aan de Turkse Riviera bij de bekende badplaats Side. Dit complex biedt vele faciliteiten aan, waardoor iedereen terug zal kijken op een prachtige vakantie. Een compleet waterpark, een discotheek, een wellness centrum en voldoende animatie zijn maar een aantal voorbeelden van wat de gasten hier allemaal tegen gaan komen.

Faciliteiten

Het ruim opgezette Club Golden Beach hotel heeft een ideale ligging. Het hotel ligt maar 250 meter van het eigen privéstrand af. Hier kunnen de gasten dus ook gewoon gebruik maken van alle faciliteiten die hier worden aangeboden. Het centrum van de kleine plaats Colaki ligt op vier kilometer van het hotel en op negen kilometer vinden we de bekende en populaire badplaats Side. Vlak voor de deur van het hotel is er een bushalte. Hier stoppen geregeld bussen, die de gasten overal naar toe kunnen brengen. Zo wordt het de gasten natuurlijk wel heel gemakkelijk gemaakt, om er een dagje op uit te gaan.   Het Club Golden Beach hotel kan omschreven worden als een echt vakantiedorp. Het complex bestaat namelijk uit een hoofdgebouw met vele bijgebouwen. In totaal zijn hier meer dan 600 verschillende hotelkamers. In het hoofdgebouw bevinden zich de eenpersoonskamers en de tweepersoonskamers. In de bijgebouwen bevinden zich de familiekamers, die als bungalows worden aangeboden. Het grootste gedeelte van de bijgebouwen bestaat uit twee verdiepingen. Rondom al deze bijgebouwen ligt een prachtige tuin, die voorzien is van vele mooie en kleurrijke bloemen, bomen en planten. De familiekamers die hier worden aangeboden bieden plek voor maximaal zes personen. Zo zijn er familiekamers met één extra slaapkamer en familiekamers met twee extra slaapkamers. Alle kamers zijn modern ingericht, met een romantische twist. Ook zijn alle kamers voorzien van voldoende gemakken. Zo zijn de kamers voorzien van onder andere een televisie, airconditioning en natuurlijk een ruime badkamer.   Een grote trekker van dit complex, is het aquapark. Dit immense park heeft maar liefst 11 verschillende glijbanen en de nodige zwembaden. Gasten kunnen hier onbeperkt gebruik van maken. Ideaal voor de kinderen, maar ook vele volwassenen vermaken zich hier perfect. Het hotel heeft zelf ook nog twee verschillende zwembaden, met voldoende ligbedden en parasols om heerlijk te kunnen genieten van de zon. Bij de poolbar kan er tussentijds een heerlijk drankje worden gehaald, die zorgt voor wat verkoeling. Het hotel zorgt ook voor voldoende animatie. Voor de volwassenen worden er voldoende activiteiten georganiseerd en 's avonds worden en prachtige shows uitgevoerd. Voor de kinderen is er een miniclub en een speelpark met onder andere een springkussen en een zweefmolen.

Verzorging

Om de gasten hier goed te kunnen verwennen, maakt het Club Golden Beach hotel gebruik van de ultra all inclusive formule. Op gezette tijden kunnen de gasten aanschuiven bij het ontbijt, de lunch en het diner. Deze worden in buffetvorm geserveerd in het hoofdrestaurant. Willen de gasten graag iets anders, dan kunnen zij dineren in het Turkse restaurants, het visrestaurant of in het Mediterraanse restaurant. Gasten kunnen hier a la carte dineren. Vanaf 09.00 uur tot 24.00 uur kunnen de gasten gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die het hotel schenkt. Tussen 12.00 en 17.00 uur serveert het hotel verschillende snacks en Turkse pannenkoeken, waar de gasten onbeperkt van kunnen snoepen. Vanaf 15.00 tot 17.00 wordt er ook een afternoon tea geserveerd, inclusief diverse zoetigheden. Mochten de gasten 's avonds nog trek krijgen, kunnen zij smullen van de middernachtsoep. In het aquapark kunnen de gasten onbeperkt water en frisdrank drinken. Hier wordt geen alcohol geschonken.
Vakanties in Side

Amelia Beach Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 26-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 565,-

stars Bekijk Reis

Dream Family Club

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 371,-

stars Bekijk Reis

Can Garden Beach

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 27-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 572,-

stars Bekijk Reis

Park Side

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 24-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 377,-

stars Bekijk Reis

Side Crown Serenity

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 410,-

stars Bekijk Reis

Can Garden Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 01-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 505,-

stars Bekijk Reis

Side Crown Palace

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 11-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 430,-

stars Bekijk Reis

Grand Seker

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 30-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 400,-

stars Bekijk Reis