banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

Water Side Deluxe Resort

Water Side Deluxe ResortHet splinternieuwe hotel gelegen in Side, heeft de naam Water Side Deluxe Resort. Het luxe vijf sterren hotel is van alle gemakken voorzien en vindt het erg belangrijk dat de gasten hier niets te kort komen. Het hotel ligt aan het prachtige strand en omringd door bossen. Dit zorgt voor een unieke locatie, met constant een prachtig uitzicht.

Faciliteiten

Het Water Side Deluxe Resort hotel wordt geopend in de zomer van 2015. De wensen van de gasten staat hier altijd voorop. Zodoende is het luxe hotel voorzien van vele gemakken en faciliteiten. Iemand die hier zijn vakantie doorbrengt, zal zich hier zeker niet vervelen. Mochten de gasten toch een dagje weg willen, dan kunnen er verschillende excursies worden geboekt om zo meer van het land te zien. Ook kan de stad Side worden bezocht. Hier vinden de gasten vele winkeltjes, restaurants en bars. Vlak voor het hotel, stoppen er geregeld dolmus busjes. Deze kleine busjes brengen je overal naar toe, tegen een kleine vergoeding. Het strand van de Turkse Riviera ligt op ongeveer 250 meter van het hotel. De prachtige ruime tuin, leidt de gasten vanaf het hotel naar het eigen privéstrand. Gasten die dit hotel bezoeken, zullen naar alle waarschijnlijkheid hun ogen uitkijken. Het hotel bestaat uit één gebouw. Het gebouw bestaat uit zeven verdiepingen en in totaal beschikt het hotel over 375 kamers. Het hotel zou veel meer hotelkamers kunnen hebben, maar daar heeft het hotel niet voor gekozen. De hotelkamers zijn namelijk erg ruim opgezet, zodat de gasten hier ook echt tot rust kunnen komen. Ook de badkamer en het zit gedeelte zijn ruim opgezet. Hotel Water Side Deluxe Resort beschikt natuurlijk over een aantal standaard faciliteiten, die niet mogen ontbreken. Zo is er bij binnenkomst natuurlijk een receptie, waar meerdere talen worden gesproken. Bij dit hotel zal het bijna niet voorkomen, maar mochten de gasten toch tegen problemen aanlopen dan kunnen zij 24 uur per dag terecht bij de receptie. Tegenover de receptie is een ruime lobby, waar de gasten even kunnen zitten om televisie te kijken, of om een heerlijk drankje te nuttigen. Deze lobby heeft namelijk ook een eigen bar. Natuurlijk beschikt het hotel nog over een aantal winkeltjes, een kapper en een internethoek. De gasten moeten het thuisfront natuurlijk wel kunnen laten weten, hoe prachtig het hier is. Op het terrein van het hotel, vinden we een ruim opgezet zwembad, met rondom vele ligbedden en parasols. Het hotel heeft meerdere ligweides gecreëerd in de ruime tuin, zodat er overal kan worden genoten van de zon. Ook op het eigen strand, zijn voldoende plekken om te kunnen genieten van de zon. Natuurlijk zijn er ook voldoende schaduwrijke plekken, voor de gasten die daar behoefte aan hebben. Bij het zwembad en op het strand zijn bars, waar de gasten een heerlijk verkoelend drankje kunnen halen. Het hotel beschikt ook nog eens over een speciale fitnessruimte, een echt wellness centrum en een bioscoop waar de gasten elke dag terecht kunnen.

Verzorging en kamers

Alle hotelkamers die dit hotel heeft, zijn erg ruim opgezet en voorzien van voldoende gemakken. De kamers zijn sfeervol en de gasten zullen hun kamers bijna niet willen verlaten. Gasten die kiezen voor het Water Side Deluxe Resort hotel, verblijven hier op basis van ultra all inclusive. Het hotel heeft een buffetrestaurant, waar het ontbijt, de lunch en het diner worden geserveerd. Natuurlijk in buffetvorm. Daarnaast zijn er drie a la carte restaurants, waar op basis van reservering ook gedineerd kan worden. De gehele dag door worden er verschillende snacks en zoetigheden geserveerd, waar de gasten onbeperkt van mogen snoepen. Ook alle dranken die vallen binnen deze formule, mogen 24 uur per dag onbeperkt gedronken worden. Dit zijn niet alleen non-alcoholische dranken, maar ook alcoholische dranken. Wel wordt er goed op gelet, dat gasten onder de 18 jaar geen alcoholische dranken krijgen. Dit doet het hotel, door middel van een bandjes systeem.
Vakanties in Side

Sunis Elita Beach Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 439,-

stars Bekijk Reis

Crystal Admiral Resort Suite

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 30-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 479,-

stars Bekijk Reis

Arcanus Side Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 31-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 599,-

stars Bekijk Reis

Side Sungate

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 499,-

stars Bekijk Reis

Seher Sun Beach

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 27-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 437,-

stars Bekijk Reis

Trendy Aspendos Beach

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 27-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 658,-

stars Bekijk Reis

Merve Sun

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 11-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 369,-

stars Bekijk Reis

Side Crown Serenity

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 410,-

stars Bekijk Reis