banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Ski Kartalkaya vakanties

Ski Kartalkaya

Algemene informatie Turkije Ski Kartalkaya

Bij Turkije denkt men natuurlijk aan zon, zee, strand en heerlijke temperaturen. Naast de prachtige strandvakantiebestemmingen beschikt Turkije ook over een wintersportgebied. Kartalkaya ligt tussen Ankara en Istanbul, op 30 kilometer afstand van de stad Bolu. 12 skiliften verbinden de afdalingen welke tussen de 1800 en 2221 meter hoog liggen. In dit gebied liggen zeven mooie meertjes, welke zijn te bereiken over enkele prachtige wandelroutes. De stad Bolu is nog weinig toeristisch en staat bekend om zijn mooie natuurlijke omgeving met bossen, meertjes en skihellingen.

Men vindt er een moskee, oude badhuizen en musea. Ski Kartalkaya is een geweldige vakantiebestemming voor wie houdt van wintersport en benieuwd is naar een andere kant van Turkije dan iedereen gewend is.

All inclusive Ski Kartalkaya

Een skivakantie in Turkije, het populair wintersportgebied Ski Katalkaya maakt dit mogelijk. Het wintersportgebied kent een aantal all inclusive hotels waarvan de beste zijn geselecteerd. De hotels hebben een ideale ligging op de piste zodat u zeer eenvoudig de liften kunt bereiken. Voor wie het skiën een dagje zat is, biedt het hotel vele mogelijkheden tot ontspanning. Het personeel is natuurlijk zeer vriendelijk en behulpzaam en de gastvrijheid is in Katalkaya volop aanwezig. Men begint de dag met een heerlijk ontbijt en na een lange dag skiën kan iedereen genieten van een heerlijk diner. Dit alles is natuurlijk inbegrepen bij een all inclusive vakantie. Een all inclusive wintersportvakantie in Kartalkaya staat zeker garant voor een onvergetelijke ervaring.
Vakanties in Ski Kartalkaya

Sudamala Suites & Villas - A

Indonesie / Bali

Vertrekdatum: 07-01-2020
Reisduur: 5 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 1415,-

Bekijk Reis

Sunrise Select Garden Beach

Egypte / Rode Zeekust

Vertrekdatum: 05-01-2020
Reisduur: 8 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 508,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: suntip

Grand Cettia

Turkije / Zuid-egeische Kust

Vertrekdatum: 04-05-2020
Reisduur: 8 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 428,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui corendon

Elegance Hotels Internationa

Turkije / Marmaris

Vertrekdatum: 04-04-2020
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 505,-

stars Bekijk Reis

Melia Sol Dunas

Kaap Verdie / Ilha Do Sal

Vertrekdatum: 05-12-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 780,-

Bekijk Reis