Arcanus Side ResortHet Arcanus Side Resort is een prachtig vijf sterren hotel gelegen in de Turkse Reviera nabij de populaire badplaats Side. Het hotel is gelegen in een bosrijk gebied direct aan het strand. Het hotel ligt op ongeveer 5 kilometer van het centrum van Side en is goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de Dolmus. Het hotel biedt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een heerlijke zonvakantie. Jong of oud, niemand hoeft zich hier te vervelen. De kamers zijn modern ingericht en biedt een uitstekende All Inclusive formule.

Faciliteiten van het hotel

Dit schitterende vijfsterrencomplex beschikt over een 24-uurs receptie met lounge. U kunt gratis gebruik maken van WIFI in de openbare ruimte van het hotel. Tegen betaling kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals een wasserette, kapsalon en diverse winkeltjes. De hoofdmaaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant, wilt u liever een keer a la carte dineren dan kan dit tegen reservering in één van de vier a la carte restaurants. Voor een lekkere snack tussendoor of een verkoelend drankje kunt u terecht in één van de vier bars op het complex. Buiten liggen meerdere zwembaden, waaronder een kinderbad en een bad met twee glijbanen. Rondom de zwembaden is een zonneterras aangelegd. Hier kunt u goed vertoeven op een ligbedje onder de parasol. Tevens beschikt u hier over een badhanddoekenservice. Wilt u heerlijk relaxen dan kunt u naar het Spa center, hier vindt u een sauna, hamam en binnenzwembad. Tegen betaling ondergaat u een ontspannen massage of beautybehandeling. Wilt u lekker sporten tijdens uw verblijf dan kunt u meedoen aan aerobics, tennissen of beachvolleyballen. Daarnaast is er een fitnesszaal waar u fanatiek kunt sporten. Voor kinderen is er hier ook ontzettend veel te doen, zo kunnen ze naar de speeltuin, de miniclub, de juniorclub of lekker dansen tijdens de minidisco. Overdag en in de avonden worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd.

Verzorging en kamers

U verblijft in het Arcanus Side Resort op basis van de All Inclusive formule. Hierbij inbegrepen zijn het ontbijt, laat ontbijt, de lunch en het diner (allen geserveerd in buffetvorm). Tussendoor worden er snacks, ijsjes, middernachtsnacks en een high tea geserveerd. De lokale (niet-) alcoholische dranken zijn 24 uur per dag inbegrepen en in de discotheek van 23.30 – 2.00 uur.
De standaardkamers, geschikt voor 2 – 3 personen, beschikken over een kluisje, minibar, airconditioning, telefoon en televisie. De badkamers zijn voorzien van een bad/douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben allen een balkon.
De familiekamers, geschikt voor 2 – 4 personen, beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers. Echter staat hier een extra stapelbed in.

Een vakantie naar dit hotel

Boekt u een vakantie naar het Arcanus Side Resort dan bent u verzekerd van een heerlijk luxe, onbezorgde en welverdiende vakantie onder de Turkse zon. In en rond het hotel is ontzettend veel te doen dus niemand hoeft zich hier te vervelen. Wilt u toch een dagje buiten het hotel doorbrengen dan kunt u een leuke jeepsafari boeken of een prachtige duik- of snorkeltrip ondernemen. Voor ieder wat wils dus waar wacht u nog op. Boek snel een kamer in dit prachtige vijf sterren hotel.