Hotel StrandjaHet Strandja hotel, ligt in Bulgarije aan het populaire Sunny Beach. Het hotel is erg goed en netjes ingericht. De ligging van het hotel is ideaal. Vlak bij het strand en maar twee kilometer van het drukke centrum. Zo hoeven de gasten hier dus nooit iets te missen, aangezien alles op loopafstand is. Het hotel is voorzien van voldoende faciliteiten, zodat geen enkele gast hier iets te kort hoeft te komen.

Faciliteiten

Het Strandja hotel heeft de ideale ligging, voor gasten die graag wat willen beleven tijdens hun vakantie. Het mooie strand van Sunny Beach ligt maar op 100 meter afstand. Het drukke en populaire centrum van Sunny Beach ligt maar op twee kilometer. Dit kunnen de gasten natuurlijk te voet bereiken, maar er rijden ook voldoende bussen voor het hotel langs, die de gasten naar het centrum kunnen brengen. Dit natuurlijk wel tegen een kleine vergoeding. De ligging van het hotel, is dan ook een grote trekker.
Hotel Strandja is een ruim opgezet hotel, dat beschikt over 247 verschillende hotelkamers. Het hotel is opgebouwd uit vier verdiepingen en de gasten kunnen hier verblijven op basis van de all inclusive formule. De standaard faciliteiten die aanwezig zijn in het hotel, zijn natuurlijk de receptie, een ruime lobby met een gezellige bar en een mooie tuin. Bij de receptie kunnen de gasten kluisjes huren, zodat zij hier persoonlijke eigendommen kunnen bewaren. Deze kunnen zij dan niet kwijtraken tijdens de vakantie.

 

Hotel Strandja heeft ook een speciale internethoek. Internet kan tegenwoordig niet meer weg worden gedacht uit de levens van gasten. Zodoende kunnen zij hier ook gebruik maken van internet, mocht daar behoefte aan zijn. Op het terrein van het hotel bevindt zich een kleine supermarkt, die de gasten van bepaalde producten kunnen voorzien. Hierbij kan worden gedacht aan water, toiletspullen en wat lekkers voor op de hotelkamer. Gasten hoeven hier natuurlijk niet te koken, zij kunnen hun maaltijden nuttigen in het buffetrestaurant. Naast dit buffetrestaurant, kunnen de gasten ook terecht in één van de twee bars die het hotel heeft. Hier kan gezellig een drankje worden gedronken. Tijdens de vakantie hebben de gasten behoefte aan wat verkoeling.

 

Hiervoor kunnen zij terecht in het zwembad dat in de tuin van het hotel ligt. Het ruime zwembad, is op gebouwd uit een aantal terrassen. Hierdoor ziet het zwembad er erg sfeervol uit. Voor de kleine kinderen is er een speciaal kinderbad, waar zij lekker in kunnen spelen en zwemmen. Rondom het zwembad staan parasols en ligbedden. Hier mogen de gasten gebruik van maken, maar daar moeten zij dan wel een kleine vergoeding voor betalen. Overdag worden er voor de kinderen voldoende activiteiten georganiseerd, zodat de ouders hier niet constant naar om hoeven te kijken. ’s Avonds is het entertainment wat meer op de volwassenen gericht.

Verzorging en kamers

De hotelkamers die door het Strandja hotel worden aangeboden, zijn allemaal goed verzorgd. De kamers zijn ruim en zijn ook nog eens van alle gemakken voorzien. De kamers hebben airconditioning, alleen wordt deze wel centraal geregeld. Daarnaast zijn de kamers voorzien van een minibar, een telefoon en natuurlijk een televisie. De badkamers zijn voorzien van een bad, een fohn en natuurlijk een toilet. Alle kamers hebben een balkon en mocht het nodig zijn, dan kan er een babybedje op de kamer worden geplaatst.

 

Strandja hotel wordt aangeboden in combinatie met de all inclusive formule. Zoals de meeste mensen wel weten, zijn dan het ontbijt, de lunch en het diner inbegrepen. Deze maaltijd worden geserveerd in het buffetrestaurant. Deze maaltijden worden op gezette tijden geserveerd. Tussen 12.30 en 14.30 uur, serveert het hotel verschillende snacks. Aan het einde van de middag kunnen de gasten nog genieten van een heerlijk ijsje, of aanschuiven bij de high tea die wordt geserveerd. Tussen 11.00 en 23.00 uur kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van vele frisdranken en alcoholische dranken. De gasten kunnen al eerder koffie, thee en water verkrijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *