MetropolAan het populaire goudstrand van Bulgarije, ligt het Metropol hotel. Het hotel heeft een ideale ligging, in een levendig gebied. Het hotel wordt alleen maar van het strand gescheiden door een gezellige boulevard. Op maar een paar honderd meter van het hotel, ligt het gezellige centrum van Goudstrand waar de gasten veel vertier zullen vinden.

Ligging

In het oosten van Bulgarije ligt het Metropol hotel. Het hotel ligt op loopafstand van de badplaats Goudstrand en deze plaats ligt aan de Zwarte Zee. Hier hebben de gasten de mogelijkheid om allerlei watersporten te beoefenen. Natuurlijk zullen de gasten hier ook vele verschillende restaurants, winkeltjes en uitgaansgelegenheden vinden. Gasten hoeven zich hier zeker niet te vervelen.

Faciliteiten

Het Metropol hotel bestaat uit een hoofdgebouw met 11 verdiepingen en een bijgebouw dat bestaat uit drie verdiepingen. Het complete hotel is volledig gerenoveerd in 2013 en heeft hierdoor een modernere uitstraling gekregen. Er zijn in totaal 129 verschillende kamers en de gasten hebben de keuze uit drie verschillende verblijftypes. Tweepersoonskamers, junior suites en appartementen. De tweepersoonskamers hebben een moderne inrichting en zijn voorzien van voldoende faciliteiten. De badkamers zijn ruim van opzet en zijn voorzien van een ligbad met douche, een toilet en voor alle gasten liggen er badjassen en slippers klaar. De junior suites zijn ruimer van opzet en deze hebben een aparte woon- en slaapkamer. In de woonkamer bevindt zich een slaapbank om zo extra slaapplaatsen te creëren. De overige faciliteiten zijn hetzelfde. De appartementen zijn erg geschikt voor families en deze zijn dan ook geschikt voor twee tot vier personen.

In het hoofdgebouw bevindt zich de receptie die 24 uur per dag bemand is. Dit is het aanspreekpunt voor de gasten tijdens het verblijf. Hier vinden de gasten ook een gezellige lobby met een bar, waar zij heerlijke drankjes kunnen bestellen. Ook kunnen zij deze drankjes opdrinken op het terras dat bij de lobby hoort. Op het complex vinden de gasten een aantal kleine winkeltjes, waar zij onder andere leuke souvenirs kunnen kopen, een apotheek en een wasserette. Gasten kunnen een verfrissende duik nemen in één van de twee ruime zwembaden. Hierbij hebben de gasten voldoende ruimte om lekker te kunnen genieten van de zon. Per kamer zijn er twee ligbedden beschikbaar op het totale complex. De zwembaden beschikken ook over een gezellig terras, waar het heerlijk vertoeven is. Het hotel heeft een eigen wellness centrum en een fitness centrum, waar de gasten gebruik van kunnen maken. Daarnaast kunnen de gasten hier ook nog andere sporten beoefenen.

Verzorging

Het Metropol hotel biedt haar gasten de ultra all inclusive vakantie aan. Dat betekend nog meer genieten. Vanzelfsprekend worden de standaard maaltijd in buffetvorm aangeboden. De gasten hebben ook de keuze om a la carte te lunchen of te dineren. Gasten die graag van uitslapen houden, kunnen gebruik maken van het uitslapersontbijt. Aan het einde van de middag biedt het hotel haar gasten allerlei snacks, zoetigheden en ijs aan. Dit kan gecombineerd worden met koffie, thee of natuurlijk andere dranken. Het hotel heeft meerdere gezellige bars, waar de gasten hun drankjes kunnen verkrijgen. Het hotel heeft een selectie gemaakt van lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die tussen 10.00 uur en 24.00 uur onbeperkt te verkrijgen zijn. Per bar, kunnen de openingstijden verschillen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *