Royal HicacosHet Royal Hicacos hotel, is een hotel dat alleen toegankelijk is voor volwassenen. De minimum leeftijd voor dit hotel, is namelijk 18 jaar. Het hotel ligt in de plaats Varadero in Cuba. Het doel van dit hotel is, om de gasten een zorgeloze vakantie aan te bieden. Dat gaat hier zeker lukken, met onder andere de service die hier wordt geboden en de parelwitte stranden waarin het hotel ligt.

Faciliteiten

Hotel Royal Hicacos ligt op een afstand van 15 kilometer van de stad Varadero. Het centrum van deze stad is gemakkelijk te bereiken, door middel van een taxi of de vele bussen die hier rijden. De luchthaven waar de gasten landen, ligt op ongeveer 35 kilometer van het hotel. Natuurlijk wordt er voor vervoer gezorgd van en naar het hotel. Het hotel heeft een classificatie van maar liefst vijf sterren en het hotel heeft 404 hotelkamers. Hotel Royal Hicacos ligt direct aan het strand en in een erg mooie en ruime tuin. De ligging van het hotel wordt zodoende ook vaak omschreven als rustig. Een vakantie naar dit hotel zal voor alle gasten dan ook erg relaxt zijn. Om aan de verwachtingen van de gasten te voldoen, is er zelfs een minisupermarkt op het terrein aanwezig. Natuurlijk ontbreken de verschillende winkeltjes en een kapper niet.

Hotel Royal Hicacos kan worden geboekt in combinatie met de all inclusive formule. Om haar gasten goed te kunnen verwennen, zijn er maar liefst 5 verschillende restaurants aanwezig in het hotel. Standaard is natuurlijk het buffetrestaurant, maar het hotel biedt meer. De gasten kunnen ook gebruik maken van een a la carte restaurant, waar Caribische en Internationale maaltijden worden geserveerd. Daarnaast kunnen de gasten nog kiezen uit een Italiaans restaurant, een pannenkoekrestaurant en een seafood restaurant. Voldoende keus dus. Het hotel heeft daarnaast ook vijf verschillende bars, waar de gasten een heerlijk drankje kunnen drinken. Aangezien het hotel alleen toegankelijk is voor volwassenen, wordt dit hotel vaak geboekt door honeymooners. Net getrouwde stellen kunnen in dit hotel heerlijk genieten van elkaar, van de rustige omgeving en van het heerlijke eten en drinken. In het hotel vinden de gasten een wellness centrum, waar heerlijke massages geboekt kunnen worden. Om tussendoor lekker af te koelen, kan er een duik worden genomen in de zee, maar het het hotel beschikt natuurlijk ook over een aantal zwembaden. Hotel Royal Hicacos heeft drie verschillende buitenbaden. Bij deze zwembaden zijn voldoende parasols en ligbedden te verkrijgen. Deze zijn ook voldoende aanwezig op het parelwitte strand. Hieruit blijkt ook alweer, dat de gasten van dit hotel niets te kort komen.

Verzorging en kamers

De kamers die hotel Royal Hicacos aanbiedt, zijn tweepersoonskamers. Het hotel richt zich natuurlijk op volwassenen en dan voornamelijk op stelletjes. De kamers zijn dan ook van alle gemakkelijk voorzien en de gasten komen hier niets te kort.
Het hotel wordt door de gasten geboekt, op basis van de all inclusive formule. Binnen deze formule, worden het ontbijt, de lunch en het diner aangeboden in een buffetvorm. De gasten kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de a la carte restaurants, maar hiervoor moet wel van te voren gereserveerd worden. De gehele dag door worden er verschillende snacks geserveerd en hier mogen de gasten natuurlijk volop gebruik van maken. De hele dag door mogen de gasten drinken waar zij zin in hebben, als het maar binnen het aanbod valt. Of het nu alcoholisch of non-alcoholisch is, dat is geen probleem. Het hotel serveert daarnaast elke dag een aantal verschillende cocktails.

Binnen de all inclusive formule vallen er ook een aantal sporten die kunnen worden uitgeoefend. Zo kan er elke dag één bootduik worden gemaakt. Daarnaast is er een complete duikuitrusting aanwezig, waar gasten gebruik van kunnen maken. Tennislessen, squashlessen en windsurfen zijn ook nog een aantal onderdelen die behoren tot de all inclusive formule. Kortom een vakantie naar hotel Royal Hicacos zal elke vakantieganger versteld doen staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *