Akassia Swiss Resort & AquaGenieten van een heerlijke luxe vakantie in Egypte, dan is het Akassia Swiss Resort & Aqua de perfecte plek. Het hotel heeft een heerlijke ligging direct aan het strand en daarnaast worden er vele faciliteiten aangeboden, waaronder maar liefst acht zwembaden. Naast Akassia Swiss Resort & Aqua ligt een erg groot waterpark, waar de gasten gratis toegang toe hebben. Jong en oud zullen hier een erg fijne tijd gaan beleven.

Ligging

Egypte is een erg populair vakantieland en gasten gaan hier dan ook graag naar toe, om een fijne vakantie te beleven. Egypte kent vele badplaatsen waar het heerlijk vertoeven is. Hier kunnen de gasten ook perfect duiken en dat moet dan ook zeker gedaan worden tijdens het verblijf. De Rode Zee heeft namelijk de meest prachtige onderwaterwereld van de gehele wereld. En dat is zeker niet gelogen. Daarnaast heeft Egypte natuurlijk een perfect klimaat en een rijke geschiedenis die nu nog steeds terug is te vinden.
Akassia Swiss Resort & Aqua ligt in de regio Marsa Alam. In deze regio vinden de gasten vele luxueuze resorts en hotel aan de Rode Zee. Deze regio is dan ook erg toeristisch. Het hotel ligt ongeveer 25 kilometer van de badplaats El Quseir. El Quseir is de enige historische stad aan de Rode Zee met een echte oude vesting en natuurlijk een gezellige boulevard.

Faciliteiten

Akassia Swiss Resort & Aqua telt 200 kamers en de gasten die hier verblijven, mogen ook nog eens gebruik maken van alle faciliteiten die worden aangeboden door het zusterhotel genaamd Club Akassia. Het hotel beschikt over 200 kamers en er zijn drie verblijftypes. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit tweepersoonskamers, familiekamers en junior suites. De tweepersoonskamers zijn voorzien van voldoende gemakken, zoals airconditioning en een televisie. De badkamers zijn netjes ingericht en ook het balkon ontbreekt niet. De familiekamers beschikken over dezelfde faciliteiten, alleen zijn deze ruimer van opzet. Dit natuurlijk, aangezien deze kamers toegankelijk zijn voor vier personen. De junior suites zijn ook geschikt voor vier personen en deze zijn nog weer ruimer van opzet. De junior suites hebben namelijk een apart zitgedeelte in de kamer. De kamers kunnen worden geboekt zeezicht, of met gedeeltelijk zeezicht.

In de lobby van het hotel kunnen de gasten gebruik maken van wifi. Zo kunnen zij prachtige foto’s en verhalen delen met de thuisblijvers. In Egypte kan de temperatuur behoorlijk oplopen en dan is een beetje verkoeling erg prettig. Gasten kunnen deze verkoeling zoeken in één van de acht zwembaden die in de tuin liggen. Daarnaast kunnen de gasten ook nog eens gratis gebruik maken van het spectaculaire waterpark, dat naast het hotel ligt. Bij alle zwembaden, maar ook op het strand kunnen de gasten gebruik maken van de gratis ligbedden om zo te kunnen genieten van de zon. Op het terrein kunnen de gasten vele verschillende sporten uitoefenen en ook wordt er voor voldoende animatie gezorgd.

Verzorging

Gasten verblijven in het Akassia Swiss Resort & Aqua hotel op basis van de all inclusive formule. Gasten kunnen er ook nog voor kiezen om de ultra all inclusive formule te boeken. Bij de all inclusive formule zijn de standaard maaltijden inbegrepen en overdag worden er nog vele verschillende snacks en zoetigheden aangeboden. Het hotel heeft twee buffetrestaurants en maar liefst vier a la carte restaurants. Tijdens het verblijf mogen de gasten eenmalig in een a la carte restaurant dineren. In het hotel zijn zeven gezellige bars, waar de gasten allerlei drankjes kunnen verkrijgen. Op gezette tijden kunnen de gasten deze drankjes onbeperkt verkrijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *