getimageHet Fort Arabesque is erg geschikt voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een luxe, maar rustige en ontspannen vakantie. Het hotel heeft een prachtige tuin, met vele mooie bloemen en planten en ook het hotel is erg sfeervol ingericht. Kortom, alles is hier aanwezig om te kunnen gaan genieten van een heerlijke vakantie.

Faciliteiten

Het luxe hotel is gelegen in Egypte. Het centrum van de bekende plaats Hurghada ligt op een aantal kilometers verwijderd. Tweemaal per dag rijdt er een speciale shuttle heen en weer naar het centrum van Hurghada, om zo de gasten hier gratis naar toe te kunnen brengen. Het Fort Arabesque ligt in de baak van Makadi Bay en deze wordt omschreven als de mooiste baai van heel Egypte. Het kan dan ook bijna niet anders, dan dat het hotel een eigen privéstrand heeft met een rif.

Fort Arabesque is opgebouwd uit een hoofdgebouw met een aantal bijgebouwen. Het hotel heeft een officiële classificatie van vier sterren en telt in totaal 444 hotelkamers. Alle bijgebouwen liggen verspreid over de prachtige tuin die dit hotel rijk is. Er zijn tweepersoonskamers en familiekamers die geboekt kunnen worden. De tweepersoonskamers kunnen nog weer worden opgedeeld in voordeelkamers en superior kamers. De voordeelkamers zijn natuurlijk een stuk goedkoper, maar hebben wel de minst mooie ligging en uitzicht. De superior kamers zijn iets duurder. Dit komt doordat deze kamers op de bovenste verdieping ligging van het hotel. Daardoor hebben deze kamers een fantastisch uitzicht. Ook zijn deze kamer een stuk ruimer.
In de ruime tuin van het hotel, liggen ook nog eens vijf verschillende zwembaden verspreid. Bij deze zwembaden is er een gezellige poolbar, waar de gasten een verkoelend drankje op kunnen halen. Niet alleen rondom de zwembaden, maar ook op het strand, worden voldoende ligbedden en parasols aangeboden zodat iedereen hier gebruik van kan maken.

Het hotel biedt haar gasten natuurlijk nog vele andere faciliteiten aan. Zo kunnen er verschillende sporten worden uitgeoefend en er kan gebruik maken van de fitnessruimte. Voor wat meer ontspanning, kunnen de gasten terecht in het wellness centrum. Hier kunnen onder andere verschillende massages worden geboekt. Er kan natuurlijk ook gewoon worden gerelaxt in de sauna.
In het hotel wordt er gezorgd voor entertainment. Voor de volwassenen worden er overdag verschillende activiteiten georganiseerd en ook ’s avonds worden er leuke shows weggegeven. De kinderen zullen zich hier ook zeker niet vervelen. Voor de kinderen is er namelijk een speciale miniclub, waar activiteiten worden georganiseerd, die precies bij de juiste leeftijd aansluiten.

Verzorging

Bijna alle hotel in Turkije maken gebruik van de all inclusive formule en dit is ook bij Fort Arabesque het geval. De gasten verblijven hier op basis van de all inclusive formule en dat betekend dat ze hier lekker worden verwend. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm tussen 07.00 en 10.00 uur. De gasten mogen zelf bepalen hoe laat zij willen aanschuiven. De lunch staat klaar tussen 13.00 en 14.30 uur. Deze zal ook in buffetvorm geserveerd worden. Dan slaan we het ontbijt natuurlijk niet over. Deze zal worden geserveerd tussen 19.00 en 22.00 uur. Ook deze wordt in buffetvorm aangeboden. Er is ook de mogelijkheid om te dineren in de a la carte restaurants, al moet hier van te voren wel voor gereserveerd worden. Snacks en ijsjes worden op gezette tijden geserveerd en hiervan mogen de gasten ook zo veel snoepen als zij zelf willen. Vanaf 09.00 tot 24.00 uur zijn ook de drankjes inbegrepen. De gasten mogen dan onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die het hotel serveert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *