Stella Makadi BeachHet Stella Makadi Beach hotel is een prachtig hotel gelegen in Makadi Bay, Egypte. Het hotel is ruim opgezet en erg stijlvol ingericht. Deze inrichting is zelfs helemaal doorgetrokken tot aan de hotelkamers. Het hotel beschikt over een eigen rif, waar de gasten perfect kunnen duiken. Het hotel biedt haar gasten vele faciliteiten aan, zodat zij niets te kort komen. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kunnen de gasten zelfs nog gebruik maken van alle faciliteiten die het naastgelegen hotel aanbiedt. Het naastgelegen hotel is namelijk een zusterhotel.

Faciliteiten

Dit prachtige hotel is erg ruim opgezet. Het terrein waar het hotel opstaat is immens, maar alle plekken worden goed benut. De ligging van Stella Makadi Beach, is bijna perfect te noemen. Het hotel ligt namelijk aan een eigen rif, zodoende heeft het hotel dan ook een privéstrand. Vanaf het strand, voert een lange steiger de gasten mee de zee in. Dit is dan ook de ideale plek om te gaan duiken of snorkelen. Niets voor niets staat de onderwaterwereld van Egypte wereldwijd bekend als prachtig. Dit moet je dan ook eens gezien hebben.

Stella Beach Makadi bestaat uit een hoofdgebouw samen met een aantal bijgebouwen. Samen zijn al deze gebouwen goed, voor ongeveer 600 verschillende hotelkamers. Er zijn drie verschillende verblijftypes, waaruit de gasten kunnen kiezen. Zo zijn er een aantal eenpersoonskamers, veel tweepersoonskamers en natuurlijk ontbreken de familiekamers niet. Stella Makabi Beach richt zich namelijk ook op gezinnen. De kamers hebben of uitzicht op de verschillende zwembaden, of er is uitzicht op de zee. Beide zijn in ieder geval prachtig. Alle verschillende verblijftypes zijn erg ruim en stijlvol ingericht. De kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, die door de gasten zelf bediend kan worden. De kamers zijn voorzien van een lcd-televisie een minibar en een kluis. De stijlvolle badkamers hebben een douche, een toilet en een föhn. De kamers zijn zo mooi opzet, dat de gasten hun kamer bijna niet meer willen verlaten. Dit zou natuurlijk zonder zijn, aangezien het hotel de gasten ook erg veel te bieden heeft. Zo is de keuken van Stella Makadi Beach erg culinair en kunnen de gasten hier dus een heerlijk hapje eten. Dit is mogelijk in het buffetrestaurant, of in één van de twee a la carte restaurants. In de a la carte restaurants kan er Indisch of Italiaans worden gegeten. Wel moet er van te voren gereserveerd worden. Tijdens het verblijf is het natuurlijk ook erg gezellig om met elkaar een drankje te drinken. Dit is mogelijk in één van de vele bars, die het hotel rijk is. Zo is er op het strand een speciale beachbar, waar heerlijke cocktails worden geschonken. Ook bij de verschillende zwembaden is er een poolbar, waar de gasten een verkoelend drankje kunnen krijgen. In het hotel zijn er nog een aantal bars, waar het gezellig zitten is. In de ruime tuin van Stella Makadi Beach liggen vijf verschillende zwembaden. Twee van deze zwembaden zijn verwarmbaar. Ook aan de kinderen is gedacht, zij hebben namelijk een eigen zwembad. Het hotel verzorgt alle ligbedden en parasols rondom de zwembaden en op het strand. Zij zorgen er voor dat er altijd een plekje is om heerlijk van de zon te genieten en om echt tot rust te komen. Natuurlijk biedt het hotel nog een aantal andere faciliteiten aan, maar die zullen ter plekke allemaal ontdekt worden.

Verzorging

Stella Makadi Beach wordt geboekt op basis van de all inclusive formule. Deze formule houdt in, dat de gasten voor het eten en drinken niet hoeven te betalen. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Zo zijn tussen 10.00 en 23.00 alle lokale non-alcoholische en alcoholische dranken bij de prijs inbegrepen. De gasten kunnen hier dus onbeperkt gebruik van maken. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn ook bij deze formule inbegrepen. Deze maaltijden worden in buffetvorm aangeboden. Ook kan er gedineerd worden in de a la carte restaurants. Wel hebben deze restaurants een vast menu. In de middag serveert het hotel nog een aantal snacks, ijsjes, pizza en andere zoetigheden. Gasten hoeven hier dus zeker geen trek te krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *