Stella Makadi GardenHet Stella Makadi Garden hotel, is een nieuw hotel gelegen in Makadi Bay, Egypte. Dit nieuwe hotel is het zusje van Stella Makadi Beach. Gasten die kiezen voor Stella Makadi Garden, hebben het geluk dat zij zelfs gebruik mogen maken van alle faciliteiten van het zusterhotel. Dubbel genieten dus. Het hotel richt zich op jong en oud en voor alle leeftijden is er hier dus iets te doen.

Faciliteiten

Het nieuwe hotel Stella Makadi Garden is voorzien van alle gemakken, zodat iedereen hier kan genieten van een echte relax vakantie. Alle benodigdheden, die nodig zijn voor een heerlijke vakantie zul je hier tegen komen. Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het strand. Gelukkig is er een shuttlebus verbinding, waardoor de gasten zich ook naar het strand kunnen laten brengen. Deze shuttlebus brengt de gasten naar het Stella Makadi Beach hotel, die direct aan het strand ligt. Van dit privéstrand mogen de gasten gebruik maken, zoveel en zo vaak als zij willen.

 

Het Stella Makadi Garden hotel is opgebouwd uit 39 verschillende kleine gebouwen. Over al deze gebouwen zijn maar liefst 744 kamers verdeeld. Dit is dus niet zomaar een hotel. Alle gebouwen bestaan uit een paar verdiepingen. Zo wordt hoogbouw voorkomen en dit zorgt voor een nog mooier aanzicht. Alle gebouwen liggen verspreid over de immense tuin die het hotel heeft. Deze tuin staat vol met mooie bomen en planten wat zorgt voor een romantische uitstraling. Stella Makadi Garden biedt tweepersoonskamers en familiekamers aan. De kamers zijn stijlvol ingericht en lekker ruim ingedeeld. De badkamers zijn voorzien van een bad, douche, föhn en toilet. De kamers worden elke dag schoongemaakt, dus ook de badkamer blijft lekker fris. De kamers beschikken daarnaast over een televisie, minibar en telefoon. De familiekamers zijn natuurlijk nog ruimer opgezet. Deze kamers bestaan uit twee aparte ruimtes, die met elkaar verbonden worden door middel van een deur. All verblijftypes hebben airconditioning, die door de gasten zelf geregeld kunnen worden. Zo kan iedereen dus de temperatuur in zijn of haar eigen kamer bepalen.

 

Gasten willen op vakantie graag verwend worden. Dit probeert het hotel te doen, door middel van de culinaire keuken. Zo is er in het hotel een buffetrestaurant, Aqua Marine, die de gasten heerlijke maaltijden voorschotelt. Dit restaurant beschikt ook over een ruim terras, dus er kan ook buiten gegeten worden. Mocht er toch behoefte zijn aan iets anders, dan kan er gedineerd worden in de a la carte restaurants. Er kan worden gekozen uit een wok restaurant waar de Chinese keuken centraal staat, of uit een Libanees restaurant. Van te voren moet hiervoor gereserveerd worden en er kan een kleine bijdrage worden gevraagd. Het hotel heeft dan misschien geen eigen strand, maar de gasten kunnen wel verkoeling zoeken in één van de vijf verschillende zwembaden. Zo is er een verwarmd zwembad, een kinderbad, een jacuzzipool, een golfslagbad en een activiteiten zwembad waarin de 7 meter lange glijbaan in uit komt. In de ruime tuin en rondom de verschillende zwembaden is er genoeg ruimte om van de zon te kunnen genieten. Er is een professioneel animatieteam aanwezig, om de gasten te kunnen voorzien van voldoende entertainment. Daarnaast beschikt het hotel ook nog eens over een SPA & Health Club. Hier kunnen verschillende behandelingen worden geboekt, waar de gasten wel voor moeten betalen.

Verzorging

Stella Makadi Garden maakt gebruik van de all inclusive formule. Gasten hoeven zich dus niet druk te maken om het eten, want dat wordt voor hun bereid. Ook de drankjes worden voor ze ingeschonken. Gasten kunnen aanschuiven bij het ontbijt, de lunch en het diner. Deze worden in buffetvorm en op gezette tijden aangeboden. ’s Middags worden er allerlei snacks geserveerd en aan het einde van de middag kunnen de gasten kiezen voor een kop koffie of thee met allerlei zoetigheden. Tussen 10.00 en 23.00 uur kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van alle lokale non-alcoholische en alcoholische dranken die het hotel aanbiedt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *