banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Rode Zee vakanties

Rode Zee

Algemene informatie Rode Zee

De Rode Zeekust is het gebied grenzend aan de Rode Zee in het noordoosten van Egypte. De Egyptische Rode Zeekust is een zeer geschikte bestemming voor een breed publiek. Er zijn vele mooie badplaatsen te vinden welke de ideale bestemming zijn voor een heerlijke zonvakantie. Een zonvakantie kan natuurlijk worden gecombineerd met een van de vele excursies die mogelijk zijn in dit gebied. Een vakantie naar dit gebied stelt u in staat de wereldberoemde piramides te bezoeken, met een jeep of kameel de woestijn te verkennen en om de mooiste schatten van Egypte onder water te ontdekken.

De Rode Zee is één van de meest populaire snorkel- en duikbestemmingen ter wereld. Voor de kust ligt het prachtige koraalrif en er zijn vele mooie zandstranden.

All inclusive Rode Zee

De luxe accommodaties en de prachtige stranden maken de Rode Zeekust tot een favoriete all inclusive vakantie voor vele toeristen. Aan de Egyptische Rode Zeekust liggen vele grote badplaatsen met een centrum gericht op de lokale bevolking en een apart centrum dat vooral is gericht op toeristen. Hurghada en Sharm en Sheikh zijn hier voorbeelden van. Opgezette badplaatsen als El Gouna en Makadi Bay zijn alleen toegankelijk voor toeristen en werknemers. In beide soorten plaatsen bevinden zich vele luxe accommodaties waar een all inclusive vakantie geboekt kan worden. Met een all inclusive vakantie naar de Rode Zee kunt u zorgeloos genieten van wat dit mooie gebied te bieden heeft. Bekijk nu het aanbod naar de Egyptische Rode Zee!
Vakanties in Rode Zee
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.