Alf Leila Wa LeilaDe naam van dit hotel zegt al voldoende. Je waant je hier in een echt sprookje. Het Alf Leila Wa Leila hotel ligt in Egypte aan de prachtige Rode Zee. Het hotel heeft een magische uitstraling en ook de kamers zijn prachtig ingericht. Dit is nog niet voldoende. Het hotel beschikt namelijk ook over vele luxe faciliteiten om er voor te zorgen dat de gasten hier de tijd van hun leven beleven.

Faciliteiten

Het prachtige Als Leila Wa Leila hotel ligt ongeveer 900 meter verwijderd van het prachtige strand. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar het strand. Er rijden elke dag op verschillende tijdens shuttles naar het strand. Er zijn elke dag dus genoeg mogelijkheden om het strand te kunnen bereiken. Het hotel ligt op ongeveer 18 kilometer verwijderd van het oude centrum van de stad Hurghada. Deze stad is gemakkelijk te bereiken, door gebruik te maken van de bussen of taxi’s die voor het hotel langs rijden. Het oude centrum van Hurghada is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Alf Leila Wa Leila bestaat uit 566 hotelkamers. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw met verschillende bijgebouwen. Alle gebouwen zijn opgebouwd uit twee verdiepingen. Het gehele complex bestaat dus uit laagbouw. Als je dit hotel voor het eerst ziet, heb je echt het idee dat je in het paleis van een sultan bent beland. In de bouw van het hotel zijn namelijk vele koepels, bogen en warme kleuren verwerkt. Hierdoor heeft het hotel een sprookjesachtige uitstraling. Dit is ook doorgetrokken tot aan de hotelkamers. Alle hotelkamers zijn modern ingericht, maar hebben wel een romantische uitstraling. De gasten kunnen in dit hotel kiezen tussen een tweepersoonskamers of een familiekamer. Alle kamers hebben een fantastisch uitzicht. Of op de kleurrijke tuin, of op één van de zwembaden. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zodat de gasten zich hier ook verwend voelen. Zo zijn alle kamers voorzien van een gevulde minibar en heeft elke kamer een flatscreen televisie met een aantal gratis filmkanalen.

Niet alleen op de hotelkamers ontvangen de gasten veel service. In de verschillende restaurants en bars, die het hotel heeft, worden de gasten ook echt in de watten gelegd. Zo worden de standaard maaltijden geserveerd in het hoofdrestaurant genaamd Cave du Roi. De maaltijden worden in buffetvorm geserveerd, maar deze zijn erg gevarieerd. Daarnaast heeft het hotel nog drie a la carte restaurants, waar de gasten heerlijk kunnen dineren. Er kan een keuze worden gemaakt uit de Aziatische keuken, de Italiaanse keuken of er kan worden gekozen voor Oriëntaalse gerechten. De keuken in dit hotel is erg culinair, dus de gasten zullen niet weten wat hun overkomt. Het hotel beschikt daarnaast over 12 verschillende barretjes, waaronder een poolbar. Hier is het goed vertoeven en worden heerlijke drankjes geserveerd.
Dit is niet het enige wat hotel Als Leila Wa Leila haar gasten aanbiedt. Zo heeft het hotel maar liefst zeven verschillende zwembaden. Een aantal zijn verwarmd en natuurlijk ontbreken de waterglijbanen niet. Voor de kinderen is er een speciale miniclub en de gehele dag door wordt er voor voldoende animatie gezorgd. Er is zelfs een professioneel theater, waarin prachtige shows worden gegeven. Het hotel heeft een minigolfbaan en er is zelfs een museum. In dit museum worden bepaalde stukken van de Egyptische oudheid tentoongesteld.

Verzorging

Gasten verblijven in dit hotel, op basis van de all inclusive formule. De standaard maaltijden zijn hier bij inbegrepen en deze worden dus in buffetvorm geserveerd. Tussen 10.00 en 02.00 uur kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van alle lokale non-alcoholische en alcoholische dranken die geserveerd worden. De gehele middag door kunnen de gasten snoepen van ijsjes, crêpes en verschillende snacks die worden geserveerd. Tussen 22.30 en 00.00 uur wordt er zelfs nog een speciale middernachtsnack geserveerd. Gasten mogen elke dag een rondje op een kameel of een paard rijden en per dag mag iedereen 30 minuten tennissen of minigolf spelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *