Akti Beach ClubAkti Beach Club, is een perfecte vakantiebestemming voor families. Het hotel is gelegen op het Griekse eiland Kos en ligt direct aan het prachtige strand. Er is een erg gevarieerd animatieprogramma, waardoor volwassenen en kinderen zich hier perfect kunnen vermaken. Voor de kinderen is er een speciale Barkie Kids Club, waarin zes dagen per week vele verschillende activiteiten worden georganiseerd. Kinderen zullen hier de tijd van hun leven hebben en dan hebben de ouders natuurlijk ook een perfecte vakantie.

Faciliteiten

Akti Beach Club ligt op het Griekse eiland Kos. Het hotel ligt aan de voet van een berg en hierdoor redelijk rustig. Toch valt er in de buurt van het hotel, voldoende te beleven voor de gasten. Zo ligt het centrum van de stad Kardamena maar op vier kilometer van het hotel. Op 10 meter vinden de gasten al een bushalte, dus het openbaar vervoer kan de gasten overal naar toe brengen. Er is ook een speciale shuttleservice, die de gasten naar Kardamena brengt en natuurlijk weer ophaalt. Op iets meer dan vijf kilometer van het hotel ligt een grote discotheek. Hier vinden de gasten ook een pinautomaat en iets verder is er een duikgelegenheid.

 

Het hotel ligt direct aan het prachtige strand, waar het hotel een eigen privéstrand heeft. Gasten lopen via de tuin naar het strand. Hier hoeven zij alleen nog maar een trap van ongeveer vijf treden af te lopen. Op het strand kunnen de gasten gebruik maken van alle faciliteiten, die daar worden aangeboden.
In het hotel bevindt zich natuurlijk een receptie, waar de gasten tijdens het verblijf altijd terecht kunnen. Er worden bij de receptie verschillende talen gesproken, zodat iedereen hier geholpen kan worden. Ook is er een gezellige lounge, waar de gasten eventueel televisie kunnen kijken. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid, om tegen betaling, gebruik te maken van internet. Zo is er een speciale internethoek en er kan gebruik worden gemaakt van WiFi.

 

Akti Beach Club beschikt over zes verschillende zwembaden. Zo zijn er drie buitenbaden en maar liefst drie kinderbaden. Bij de zwembaden is er een zonneterras gecreëerd, zodat de gasten heerlijk van de zon kunnen genieten. Zij kunnen gebruik maken van de vele ligbedden en eventueel de parasols, als zij behoefte hebben aan wat schaduw.
Het hotel richt zich voornamelijk op families en er wordt dan ook erg veel georganiseerd voor de kinderen. Zo is er een speciale Barkie Kids Club waar de kinderen terecht kunnen. Ook is er een miniclub, waar de kinderen in de leeftijd van één tot vier terecht kunnen en daarnaast is er een kinderclub, waar de kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf terecht kunnen. Ook ontbreken natuurlijk de speeltuin en een minidisco niet. De kinderen hebben ook nog de mogelijk om te dineren in het speciale kinderrestaurant.
Volwassenen kunnen ook genieten van voldoende animatie dat wordt georganiseerd en zij kunnen meedoen aan vele sportieve activiteiten.

Verzorging en kamers

Het Akti Beach Club hotel beschikt over 335 kamers. Deze zijn verdeeld over het hoofdgebouw en de twintig bijgebouwen. Het hoofdgebouw, maar ook de bijgebouwen, bestaan uit twee verdiepingen. Het hotel is gebouwd in 1995 en in 2008 is het hotel compleet gerenoveerd.
Gasten die in het Akti Beach Club verblijven, kunnen gebruik maken van de all inclusive formule. Bij deze formule worden het ontbijt, de lunch en het diner in buffetvorm aangeboden. Overdag kunnen de gasten verschillende snacks en zoetigheden verkrijgen. Ook kunnen zij aanschuiven bij de high tea die elke dag geserveerd wordt. Gasten kunnen hier de hele dag koffie en thee verkrijgen. Alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die door het hotel zijn geselecteerd, zijn onbeperkt te verkrijgen tussen 10.00 uur en 24.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *