Blue Lagoon ResortHotel Blue Lagoon Resort, is een erg geschikt hotel voor een relaxte vakantie. Het luxe resort biedt vele verschillende faciliteiten voor jong en oud, zodat iedereen hier de perfecte vakantie beleefd. Op het terrein ligt een heus waterpark en in het hotel zijn verschillende restaurants te vinden. Ook is er een speciaal Adults Only gedeelte, waar de volwassen gasten heerlijk kunnen genieten.

Faciliteiten

Het Blue Lagoon Resort hotel heeft een officiële classificatie van vijf sterren. Het hotel beschikt over 662 verschillende hotelkamers, die over het terrein verspreid zijn. Zo zijn er speciale voordeelkamers die ongeveer 250 meter verwijderd zijn van het hoofdgebouw, waar de overige kamers zich bevinden. Hotel Blue Lagoon Resort ligt op het mooie eiland Kos, dat behoort tot Griekenland. Het centrum van Kos-Stad ligt op ongeveer drie kilometer verwijderd van het hotel. Op ongeveer 20 meter van het hotel bevindt zich een bushalte, waar de gasten gebruik van kunnen maken. Op verschillende tijden brengt deze bus de gasten naar het centrum van Kos-Stad. Het strand ligt op ongeveer 100 meter lopen van het hotel. Gasten die hier gebruik van willen maken, moeten wel voor alle faciliteiten die hier worden verzorgd betalen.

In het hoofdgebouw van het hotel, bevindt zich de receptie. Ook zullen de gasten hier een pinautomaat vinden. Altijd handig, als er onverwachte kosten zijn. Het hotel biedt in de openbare ruimten, gratis Wifi aan.

Hotel Blue Lagoon Resort beschikt niet over een eigen privéstrand, maar het hotel heeft drie grote buitenzwembaden en een speciaal kinderbad. Daarnaast is er een speciaal binnenbad, waar de gasten ook gebruik van kunnen maken. Rondom de verschillende zwembaden, zijn er genoeg ligbedden en parasols waar de gasten niet voor hoeven te betalen. Het hotel vindt luxe belangrijk en legt haar gasten dan ook graag in de watten. Zodoende beschikt het hotel over vier verschillende restaurants. Zo is er een buffetrestaurant, waar de meeste maaltijden gedurende de dag geserveerd worden. Daarnaast is er een Grieks restaurant en een Grill restaurant. Het Italiaans restaurant is alleen toegankelijk voor volwassenen. Daarnaast zijn er twee snackbars en maar liefst tien verschillende barretjes.

De kinderen die in dit hotel komen, hoeven zich zeker niet te vervelen. Zo is er een speciaal aquapark met vele verschillende glijbanen, is er een speeltuin en er wordt animatie verzorgd voor de kinderen. Er is zelfs een speciale poolbar in het kinderbad, waar de kinderen drankjes kunnen drinken.

Verzorging en kamers

In het Blue Lagoon Resort hotel, worden er verschillende kamers aangeboden. Zo zijn er speciale voordeelkamers, die zoals de naam al aangeeft iets goedkoper zijn. Deze kamers zijn voorzien van alle basis faciliteiten. Daarnaast zijn er tweepersoonskamers te bieden, die onder andere uitzicht hebben op zee of op het zwembad. Het hotel beschikt over een speciaal Adults Only gedeelte en in dit gedeelte zijn er natuurlijk ook hotelkamers te boeken.
Het hotel wordt geboekt op basis van de all inclusive formule. Zoals algemeen bekend is, zijn dan alle maaltijden en bepaalde dranken inbegrepen. Het ontbijt, de lunch en het diner worden in dit hotel in buffetvorm geserveerd. In de overige restaurants kunnen de gasten a la carte dineren. ’s Middags kunnen de gasten genieten van allerlei ijsjes, snacks en er wordt zelfs een high tea geserveerd. De gasten zullen hier zeker niets te kort komen. Mochten de gasten ’s avonds nog trek hebben, dan kunnen ze gebruik maken van de midnight snacks, die geserveerd worden tussen 22.00 en 24.00 uur. De gehele dag door kunnen de gasten gebruik maken van koffie, thee en water. Tussen 10.00 en 24.00 uur kunnen er overige non-alcoholische en alcoholische dranken genuttigd worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *