atlantica kalliston resortHet Atlantica Kalliston Resort & Spa is een luxe vijf sterren hotel, gelegen op Kreta. Het hotel heeft een prachtige ligging, met een nog mooier uitzicht. Goede service, heerlijk eten en vele faciliteiten zijn een aantal kenmerken van deze accommodatie. Het hotel is een couples hotel, en toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar en ouder.

Faciliteiten

Het hotel heeft een ideale ligging. Rondom het hotel vinden de gasten vele faciliteiten. Zo ligt het centrum van de stad Chania maar op vier kilometer van het hotel. Dit centrum is erg gemakkelijk te bereiken, aangezien er voldoende taxi’s voor het hotel langs rijden. Ook rijden er bussen en op maar twintig meter van het hotel, bevindt zich een bushalte. Op maar twee kilometer van het hotel ligt een discotheek, waar de gasten natuurlijk naar toe kunnen gaan. Atlantica Kalliston Resort & Spa ligt direct aan het strand en dus ook meteen in een levendige omgeving. Aangezien het hotel direct aan het strand ligt, zijn er natuurlijk vele watersporten uit te oefenen. Ook is het huren van een boor mogelijk, om zo zelf een leuke trip te kunnen maken.

Atlantica Kalliston Resort & Spa beschikt in totaal over 213 verschillende hotelkamers. Het hotel is een couples hotel en zodoende worden er alleen maar tweepersoonskamers aangeboden. De gasten hebben de keuze, om te bepalen wat hun uitzicht is. Zo is er een uitzicht mogelijk op land, op de tuin,op het zwembad of op de zee. De kamers zijn voorzien van voldoende faciliteiten en modern ingericht. De gasten kunnen ook kiezen voor een luxere kamer. Deze kamers zijn ruimer opgezet en dus luxer ingericht.
Het hotel heeft vier verschillende zwembaden, waar de gasten zich perfect kunnen vermaken. Er zijn drie buitenbaden en er is nog een binnenbad. Het hotel biedt ligbedden en parasols aan rondom de verschillende zwembaden. Atlantica Kalliston Resort & Spa heeft een eigen privéstrand en natuurlijk zijn daar ook genoeg ligbedden en parasols waar de gasten natuurlijk gratis gebruik van kunnen maken. Om te zorgen voor wat ontspanning, kunnen de gasten terecht in het wellness centrum. Hier kunnen de gasten heerlijk relaxen en genieten van vele verschillende behandelingen en massages. Ook zijn er voldoende sporten die hier kunnen worden uitgeoefend, zodat er af en toe ook iets actiefs kan worden gedaan. Overdag en ’s avonds zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd en zal er voldoende entertainment zijn, zodat niemand zich hier hoeft te vervelen. Het hotel beschikt natuurlijk over een receptie, waar de gasten altijd terecht kunnen. Bij de receptie worden verschillende talen gesproken, zodat er altijd met elkaar gecommuniceerd kan worden. In de verschillende openbare ruimten kunnen de gasten gebruik maken van Wifi. Ook kunnen de gasten tussen 24.00 en 07.00 uur gebruik maken van roomservice.

Verzorging

In het couples hotel Atlantica Kalliston Resort & Spa verblijven de gasten op basis van de all inclusive formule. Zo kunnen de volwassenen hier heerlijk relaxen. Alles staat voor ze klaar. Het ontbijt, de lunch en het diner worden op gezette tijden geserveerd. De maaltijden staan klaar in het hoofdrestaurant en worden in buffetvorm geserveerd. Gedurende de middag, worden er op gezette tijden verschillende snacks geserveerd. Tussen 23.30 en 24.00 uur wordt er zelfs nog een middernachtsnack geserveerd. Zo hoeft niemand met een lege maag naar bed. Natuurlijk zijn de verschillende dranken die het hotel serveert ook inbegrepen. Tussen 22.00 en 24.00 uur zijn alle lokale alcoholische en non-alcoholische onbeperkt inbegrepen. Het Atlantica Kalliston Resort & Spa heeft naast het hoofdrestaurant ook drie verschillende a la carte restaurant. Hier mogen de gasten natuurlijk ook dineren. Na het eten kunnen de gasten terecht in één van de drie bars, om een gezellig drankje te kunnen drinken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *