MargaritaMargarita is een vier steren hotel dat is gelegen op het Griekse eiland Zakynthos. Het hotel ligt in een rustig gedeelte van de populaire en bruisende plaats Laganas. Dit hotel is de perfecte bestemming voor gasten die overdag en ’s avonds graag het uitgaansleven in willen, maar ook behoefte hebben aan rust.
Het centrum van deze stad is op ongeveer 1 kilometer afstand van het hotel en is prima te voet of per bus te bereiken. Ook in de directe omgeving van het hotel bevinden zich een aantal winkeltjes, bars en restaurants waar je terecht kan voor eten en drinken. Een uniek punt van dit hotel is dat de familie die het hotel runt zelf brood, fruit en groenten verbouwen waarvan de gasten kunnen genieten tijdens hun vakantie in het Margarita hotel!

Faciliteiten

Het hotel beschikt over twee zwembaden die omringd worden door een groot opgezet terras met veel ligbedjes en parasols. Eén van deze zwembaden is adults-only, de andere kan door de hele familie gebruikt worden. Wie liever in de zee zwemt, vind op ongeveer 800 meter afstand van het hotel een prachtig zandstrand. Qua sport valt er genoeg te beleven, er is onder andere een volleybal veld, tennis en voetbal mogelijkheid, tafeltennistafel en een jeu de boules baan.
Het hotel beschikt over één restaurant waar je terecht kan voor gerechten. Voor drankjes kan je ook terecht bij de lobby- of poolbar. In de lobbybar, welke is gelegen bij de receptie, kan gebruik gemaakt worden van een WiFi verbinding.

Verzorging en kamers

Het Margarita hotel is kleinschalig en beschikt over een kleine 100 kamers die verdeelt zijn over 4 gebouwen. De kamers variëren van grootte, van 1 persoons tot maximaal 5 persoons (met kinderen). De kamers beschikken allen over een balkon of terraszitje, televisie, koelkast en goed uitgeruste badkamer. Airconditioning is tegen een extra tarief te gebruiken.
Uw verblijft in het Margarita hotel op basis van een all inclusive verzorging. Voor snacks kunt u bijna de hele dag terecht bij de bars. Ontbijt, lunch en diner worden op variërende tijdstippen geserveerd. Drankjes en ijsjes en zelf verbouwd fruit kunt u krijgen bij de bars en restaurant.

Een vakantie naar Margarita

Het hotel is gelegen op het prachtige Griekse eiland Zakynthos, wat onder de Grieken bekent staat als de “bloem van het oosten”. Deze naam heeft het eiland te danken aan de zeer diverse en bloeiende flora en fauna. Het eiland is populair bij wandelaars en fietsers, er zijn dan ook veel uitgezette routes op het eiland beschikbaar.
Het eiland heeft veel bezienswaardigheden, waarvan er door een verwoestende aardbeving die plaatsvond in 1953 wel wat beschadigd zijn. In de hoofdstad, Zakynthos stad, zijn prachtige historische gebouwen aanwezig en we adviseren om ook een bezoek te brengen aan de Basiliek van Maria Magdalena. Het hotel is dicht bij het centrum van Laganas gelegen, een stad die vooral in de zomermaanden goed bezocht wordt en bekend staat om zijn bruisende uitgaansleven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *