Hotel RIU TouaregHet hotel RIU Touareg is aangesloten bij de Golden label accommodaties. De naam Golden label zegt in principe al genoeg. Dit hotel staat voor comfort en luxe. Het hotel is opgedeeld in drie verschillende gedeeltes. Zo is er een speciaal familie gedeelte, een gedeelte alleen voor volwassenen en een klassiek gedeelte. Zo komen alle gasten hier altijd goed aan bod.

Faciliteiten

Hotel RIU Touareg is een luxe all inclusive hotel dat een officiele classificatie heeft van 5 sterren. Deze classificatie wordt natuurlijk niet zomaar afgegeven. Het hotel is erg ruim opgezet en bestaat uit maar liefst 881 kamers. Het hotel ligt in Kaapverdië en het centrum van Sal Rei ligt op ongeveer 35 kilometer afstand. De luchthaven waar de gasten landen, ligt maar op 25 kilometer afstand. Natuurlijk wordt er voor vervoer naar het hotel gezorgd. In het hotel bevindt zich een receptie die dag in en uit bemand is. Naast deze receptie ligt een ruime lounge waar gasten plaats kunnen nemen. Natuurlijk is er een internethoek aanwezig waar gasten tegen betaling, gebruik willen maken van internet. In verschillende openbare ruimtes kan er gebruik worden gemaakt van WiFi. Gasten kunnen bij de receptie de toegangscode voor het gebruik van de WiFi ophalen. Op het ruime terrein rondom het hotel bevinden zich een aantal winkeltjes en er is een theater. Dit theater wordt voornamelijk gebruik voor animatie.

In het hotel bevinden zich vier verschillende restaurants en ook vier verschillende bars. Hotel RIU Touareg heeft wel iets met het getal vier, want er zijn namelijk ook vier verschillende zwembaden. Het hotel biedt ligbedden en parasols aan. Dit geldt natuurlijk ook voor het strand, dat direct grenst aan het hotel.
Hotel RIU Touareg is dus opgedeeld in drie verschillende gedeeltes. Een familie gedeelte, waarin kinderen centraal staan. Er zijn speciale miniclubs en er is animatie voor jong en oud. Ook is er een speciaal gedeelte voor volwassenen. In het zwembad wat in dit gedeelte ligt, is er een speciale poolbar. Hier kunnen volwassenen de gehele dag door drankjes verkrijgen. Bij dit zwembad is het ook mogelijk om gebruik te maken van WiFi. Daarnaast is er nog een klassiek gedeelte. Hier kunnen alle gasten terecht.
Het hotel beschikt ook nog eens over een speciaal wellness centrum. Hier kunnen de gasten heerlijk tot rust komen en genieten van onder andere de sauna en massages.

Verzorging en kamers

Aangezien het hotel is opgedeeld in verschillende gedeeltes, worden er natuurlijk ook verschillende kamers aangeboden. Van standaard tweepersoonskamers, tot luxere kamers en zelfs tot familiekamers. De kamers zijn allemaal ruim opgedeeld en logisch ingedeeld. Ook op de hotelkamers zullen de gasten hier niets te kort komen.
Bij een luxe opgezet hotel, mag de all inclusive formule natuurlijk niet ontbreken. De gasten mogen namelijk niets te kort komen. Zoals vanzelfsprekend, is het ontbijt, de lunch en het diner inbegrepen. Ook kunnen de gasten gebruik maken van de a la carte restaurants. De gehele dag door worden er diverse snacks geserveerd, waar de gasten gebruik van kunnen maken. In hotel RIU Touareg zijn ook alle dranken inbegrepen. De gehele dag door kunnen de gasten genieten van alcoholische en non alcoholische dranken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *