Royal Decameron Boa VistaHet Royal Decameron Boa Vista resort, is een erg luxe all inclusive resort gelegen in Kaapverdie. Het resort ligt direct aan het prachtige strand, waar de gasten natuurlijk gebruik van mogen maken. Geen enkele gast, hoeft zich hier te vervelen. Er is namelijk voldoende te beleven. Jong en oud kunnen zich hier perfect vermaken, dit onder andere door alle faciliteiten die hier worden aangeboden.

Faciliteiten

Royal Decameron Boa Vista is een luxe all inclusive resort gelegen op Kaapverdie. Het resort ligt rustig, maar toch is er in de buurt wel wat te beleven. Zo ligt het centrum van de stad Sal Rei op ongeveer acht kilometer van het resort. Hier kunnen de gasten zich perfect vermaken. In het centrum vinden de gasten een aantal bars, leuke restaurants en natuurlijk een aantal winkels. Royal Decameron Boa Vista ligt direct aan het prachtige strand van Boa Vista. Het resort heeft hier haar eigen privéstrand en de gasten mogen natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten die hier worden aangeboden. Mochten de gasten een dag geen behoefte hebben aan het strand, dan kunnen zij terecht in één van de twee ruime zwembaden. De kinderen kunnen zich perfect vermaken in het kinderbad. Rondom deze twee zwembaden, maar ook op het strand, staan voldoende ligbedden waar de gasten gebruik van kunnen maken. Hiermee kunnen zij heerlijk luieren in de zon. De zon kan hier behoorlijk krachtig zijn, zodoende zijn er ook voldoende parasols zodat de gasten van de nodige schaduw gebruik kunnen maken.
Bij binnenkomst in het luxe resort, lopen de gasten direct tegen de receptie aan. De receptie is dan ook meteen het aanspreekpunt voor alle gasten. Hier kunnen de gasten 24 uur per dag terecht. Niet alleen met vragen, maar ook met alle overige opmerkingen die zij maar kwijt willen. Tegenover deze receptie vinden de gasten een gezellige lounge, waar zij even kunnen relaxen. In het terrein vinden de gasten ook een aantal winkeltjes en tijdens het verblijf kunnen zij zelfs gebruik maken van een kapper.
In het resort kunnen de gasten ook actief bezig zijn. Zo zijn er namelijk een behoorlijk aantal sporten, die hier kunnen worden uitgeoefend. Zo is er namelijk een binnen tennisbaan waar de gasten gebruik van kunnen maken en ook ontbreekt het voetbalveld niet. In het resort is er een ware fitnessruimte waar de gasten helemaal los kunnen gaan en op het strand kan natuurlijk perfect een potje beachvolleybal worden gespeeld. De kinderen zullen zich hier ook perfect vermaken, aangezien zij overdag altijd terecht kunnen in de kidsclub. Hier worden allerlei verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd. ’s Avonds is er ook voldoende entertainment voor jong en oud.

Verzorging

Gasten van het Royal Decameron Boa Vista resort, verblijven hier op basis van de all inclusive formule. Binnen deze formule vallen een aantal standaard maaltijden en grote keuze uit verschillende dranken die door het resort zijn geselecteerd. Alle maaltijden die hier worden geserveerd, staan klaar in het hoofdrestaurant en deze maaltijden worden dan in een buffetvorm geserveerd. Gasten mogen aanschuiven bij het ontbijt, een laat ontbijt, de lunch en natuurlijk het diner. Overdag staan er verschillende snacks klaar, waar de gasten ook nog eens onbeperkt van mogen snoepen. Het resort heeft twee a la carte restaurants, waar de gasten tegen een kleine vergoeding mogen dineren. Naast de drie verschillende restaurants, zijn er ook drie gezellige bars. Er is een bar bij het zwembad, een bar op het strand en natuurlijk een bar in het resort. Hier kunnen de gasten 24 uur oer dag terecht voor heerlijke drankjes en natuurlijk veel gezelligheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *