Clubhotel RIU FunanaHet Clubhotel RIU Furnana is een uitgebreid all inclusive hotel, dat gelegen is op Kaapverdië. Het hotel richt zich voornamelijk op families en zodoende zijn er dan ook speciale familiekamers en familiesuites. Het hotel biedt haar gasten voldoende faciliteiten, zodat niemand hier iets te kort komt. Heerlijk eten, lekkere drankjes, ruime kamers en natuurlijk een eigen privéstrand. Niets is hier te gek.

Faciliteiten

Op Kaapverdië ligt het prachtige all inclusive hotel RIU Funana. Dit hotel ligt direct aan het prachtige strand en hier mogen de gasten natuurlijk gebruik van maken. Het hotel heeft namelijk haar eigen privéstrand. Op ongeveer 1,5 kilometer van het hotel ligt het centrum van de stad Santa Maria. Deze stad ligt in het zuiden van Kaapverdië en de toerisme is één van de belangrijkste inkomsten. Zodoende valt er voor de gasten hier dan ook altijd iets te beleven.
Clubhotel RIU Funana biedt haar gasten tweepersoonskamers en familiekamers aan. In totaal heeft het hotel meer dan 500 verschillende kamers. Alle kamers zijn voorzien van voldoende luxe faciliteiten en de inrichting van de kamers is modern. Zo komen de gasten ook hier niets te kort. De familiesuites zijn een stuk ruimer van opzet en deze suites hebben een apart zitgedeelte.
In het hotel zijn er voldoende faciliteiten waar de gasten gebruik van kunnen maken. Zo is er een speciale internethoek, waar de gasten gebruik kunnen maken van internet. Zo kunnen zij alle leuke foto’s en belevenissen delen met het thuisfront. Zo kunnen zij ook meteen meegenieten van de prachtige vakantie. In de lobby, maar ook in overige ruimten kunnen de gasten gratis gebruik maken van wifi. Het enige wat zij daar voor moeten doen, is een inlogcode aanschaffen bij de receptie. De receptie is tevens de vraagbaak voor alle gasten. De receptie is 24 uur per dag bemand en hier kunnen de gasten dan ook met allerlei zaken terecht.
Het Clubhotel RIU Funana heeft drie ruime zwembaden. Eén zwembad speciaal voor kinderen en twee overige ruime buitenbaden. Er is een speciaal zonneterras, waar de gasten heerlijk kunnen luieren in de zon. Op het strand, maar ook rondom de zwembaden, biedt het hotel haar gasten voldoende ligbedden en parasols aan. Zo kunnen zij heerlijk relaxen. O nog meer te relaxen tijdens de vakantie, kunnen de gasten terecht in de Spa. Hier kunnen de gasten gebruik maken van de sauna en tegen een kleine vergoeding kunnen zij genieten van heerlijke massages en zelfs schoonheidsbehandelingen. Er wordt in het hotel voldoende entertainment georganiseerd voor jong en oud en ook kunnen de gasten meedoen aan verschillende sportieve activiteiten.
Kinderen hoeven zich hier ook zeker niet te vervelen. Zo is er natuurlijk een speeltuin, maar ook een aparte speelruimte. Voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar is er miniclub en voor de kinderen van 8 tot 12 jaar is er een speciale kidsclub. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd om zo de kinderen te kunnen vermaken.

Verzorging

Clubhotel RIU Funana biedt haar gasten 24 uur per dag een all inclusive formule aan. Gasten kunnen gebruik maken van het ontbijt, de lunch en natuurlijk het diner. Al deze maaltijden worden in buffetvorm geserveerd en de maaltijden staan klaar in het hoofdrestaurant. Daarnaast heeft het hotel nog een aantal themarestaurants, alleen moeten de gasten hier van te voren wel voor reserveren. De hele dag door, worden er verschillende snacks geserveerd waar de gasten natuurlijk onbeperkt gebruik van mogen maken. Niet alleen de snacks zijn de gehele dag door te verkrijgen, dit geldt ook voor alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken. Deze zijn 24 uur per dag te verkrijgen. Er zijn maar liefst vier gezellige bars, waar de gasten hun drankjes op kunnen halen.
Het hotel zal er alles aan te doen, om de gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *