Melia Tortuga Beach Resort & SpaHet Melia Tortuga Beach Resort & Spa hotel ligt op het eiland Sal, dat behoort tot Kaapverdië. Het hotel is aangesloten bij de Golden Label accommodaties. Van een hotel dat bij het Golden Label is aangesloten, mogen de gasten erg veel verwachten. De naam zegt namelijk al voldoende. Het hotel is erg modern en ruim opgezet. De ligging is ideaal, direct aan het strand en in een ruime tuin.

Faciliteiten

Het Melia Tortuga Beach Resort & Spa hotel vindt het erg belangrijk dat haar gasten het goed naar hun zin hebben. Zodoende moeten de faciliteiten dan ook goed in orde zijn. Als gasten problemen hebben, moeten deze direct opgelost worden. Zodoende is de receptie 24 uur per dag bemand. Er moet op welk moment dan ook, altijd naar de gasten geluisterd worden. Het hotel heeft een officiële classificatie van vijf sterren en de beoordelingen zijn goed.

Hotel Melia Tortuga Beach Resort & Spa beschikt over 414 verschillende kamers. Alle kamers zijn ruim opgezet en luxe ingericht. Vanaf elk balkon of terras hebben de gasten een perfect uitzicht.
Tegenwoordig kunnen weinig mensen nog zonder internet. Zodoende is er in het hotel ook de mogelijkheid om gebruik te maken van internet. Hiervoor is er een speciale internethoek. Gasten kunnen ook gebruik maken van Wifi in een aantal openbare ruimten. Om gebruik te maken van Wifi moet er een inlogcode worden gekocht. Dit is mogelijk bij de receptie. Er kan dan voor een bepaalde tijd gebruik worden gemaakt van Wifi. Het centrum van de stad Santa Maria ligt op ongeveer vijf kilometer afstand. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan, waardoor de gasten een paar keer per dag gratis naar het centrum kunnen worden gebracht.

In het hotel, komen de gasten vier verschillende restaurants tegen. Een buffetrestaurant en drie a la carte restaurants, waar de gasten terecht kunnen op basis van reservering. Natuurlijk willen de gasten ook een drankje drinken en dat is mogelijk in de vier verschillende bars, die het hotel telt. Tijdens de vakantie zoeken de vakantiegangers graag wat verkoeling op. Hotel Melia Tortuga Beach Resort & Spa heeft 2 grote buitenbaden en één kinderbad. Bij de zwembaden is er voldoende ruimte om te zonnen en er zijn dan ook voldoende ligbedden en parasols waar gebruik van kan worden gemaakt. Dit is natuurlijk ook van toepassing op het strand, dat direct aan het hotel grenst.
Het hotel is ook zeer geschikt voor een familievakantie en aan de jonge kleine gasten is dan ook zeker gedacht. Voor de kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar is er een speciale miniclub. In deze miniclub worden er vele activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Voor de volwassenen is er ook voldoende animatie overdag en ’s avonds.

Verzorging en kamers

Hotel Melia Tortuga Beach Resort & Spa biedt verschillende kamer types aan. Zo kan er worden gekozen voor een tweepersoonskamers, een familiekamer en villa met meerdere kamers. De kamers hebben allemaal een balkon of een terras met een mooi uitzicht. Alle kamers hebben een badkamer die voorzien is van een bad en een douche. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van overige faciliteiten zoals een magnetron en een waterkoker. De villa’s zijn daarnaast nog eens voorzien van een privézwembad. Alle kamers in dit hotel, worden 7 keer per week schoongemaakt.
Gasten hun vakantie genieten in het Melia Tortuga Beach Resort & Spa, verblijven hier op basis van all inclusive. Alle maaltijden worden in dit hotel geserveerd in de welbekende buffetvorm. Tussen 16.00 en 18.00 uur kunnen gasten gebruik maken van de afternoon tea en koffie en kunnen er snacks worden gegeten. Tussen 10.00 en 02.00 uur kunnen alle alcoholische en non-alcoholische dranken worden genuttigd. Tijdens het verblijf kan er ook worden geluncht aan het strand en er kan worden gedineerd in een a la carte restaurant. Hiervoor moet wel gereserveerd worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *