Laguna AlbatrosHet Laguna Albatros hotel, is een gerenoveerd hotel dat ligt in Kroatië. De accommodatie ligt direct aan het strand en is erg geschikt voor gezinnen. Er wordt veel animatie georganiseerd voor jong en oud, zodoende hoeft niemand zich hier te vervelen. Gasten verblijven hier ook nog eens op basis van de all inclusive formule, dus het is zeker genieten hier.

Faciliteiten

De accommodatie ligt in een levendige omgeving. Het hotel ligt namelijk aan de stadsrand van de stad Porec. Het centrum van deze levendige stad, ligt op ongeveer vijf kilometer van het hotel. Dit centrum is erg gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dat geregeld voor het hotel langs rijdt. Het hotel ligt ook nog eens direct aan het strand. Gasten mogen hier natuurlijk gebruik van maken. Er moet wel betaald worden, voor alle voorzieningen die hier worden aangeboden. Het hotel is opgebouwd uit één gebouw, waarin verschillende verblijftypes worden aangeboden. De gasten kunnen kiezen uit eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en suites. De suites zijn ideaal voor gezinnen. Alle verschillende kamers zijn natuurlijk voorzien van een ruime badkamer voorzien van een bad of douche en een toilet. Natuurlijk ontbreken de fijne bedden, een televisie, airconditioning en een minibar niet. De suites hebben een aparte woon- en slaapkamer. In de woonkamer kunnen ook twee slaapplaatsen gecreëerd worden. De gasten mogen zelfs kiezen op welke kant zij uitzicht willen hebben. Zo is er uitzicht mogelijk op zee, of op de tuin. Gasten hebben de mogelijkheid om te kiezen voor een voordeelkamer. Deze kamers zijn goedkoper, maar de gasten hebben dan geen invloed op de ligging van de hotelkamer, of hoe de kamer is ingericht.
Bij binnenkomst in het hotel, worden de gasten onthaald door de medewerkers van de receptie. Bij de receptie is er een lounge, waar de gasten even lekker kunnen chillen. In de internetruimte, kunnen de gasten gebruik maken voor internet. Hiervoor moet wel betaald worden.

Het hotel vindt het erg belangrijk, dat de gasten zich goed vermaken. Zodoende wordt er voldoende animatie georganiseerd voor jong en oud. Voor de kinderen worden er gedurende de dag verschillende spelletjes georganiseerd. Ook is er een speciale miniclub, waar de kinderen in de leeftijd van vier tot en met 12 jaar terecht kunnen. In de avond worden er ook voor de volwassenen voldoende georganiseerd. Onder andere leuke shows en spellen.
Overdag kunnen de gasten een heerlijke duik nemen, in één van de twee zwembaden die het hotel heeft. De gasten komen hier natuurlijk om te genieten van de zon. Zodoende is er een speciale ligweide en rondom de twee zwembaden zijn er voldoende ligbedden en parasols te verkrijgen.

Verzorging

Gasten die hun vakantie doorbrengen in het Laguna Albatros hotel, verblijven hier op basis van de all inclusive formule. Het ontbijt, de lunch en het diner worden hierbij geserveerd in buffetvorm. Het hotel organiseert één keer per week een speciaal themadiner. Het eten en de sfeer worden dan compleet aangepast aan het gekozen thema. Bij de verschillende maaltijden, hebben de gasten de mogelijkheid om een glas wijn, bier, fris, koffie of thee te drinken. Het hotel beschikt over één restaurant en hier worden alle maaltijden geserveerd. Vanaf 11.00 uur, kunnen de gasten verschillende snacks verkrijgen. Hier mogen de gasten onbeperkt gebruik van maken. De gasten kunnen tot 23.30 uur deze snacks verkrijgen. Alle lokale non-alcoholische en alcoholische dranken mogen onbeperkt gedronken worden. De dranken zijn te verkrijgen tussen 08.00 uur en 23.30 uur. Hotel Laguna Albatros heeft een gezellige bar, waar de gasten met elkaar een drankje kunnen drinken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *