Park Plaza MedulinIn Kroatië vinden we het Park Plaza Medulin hotel. Het Park Plaza Medulin hotel is een COUPLES hotel, dus erg geschikt voor stellen die een heerlijke vakantie willen zonder kinderen. Het hotel is toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar, dus zodoende zullen de gasten hier geen kinderen tegen komen. Park Plaza Medulin is in 2013 nog totaal gerenoveerd, dus het hotel doet erg nieuw aan.

Faciliteiten

Kroatië is een vakantieland, dat steeds meer populariteit wint. Park Plaza Medulin is te vinden op het schiereiland Istrië. Istrië wordt gedeeld door drie landen, maar het grootste gedeelte van het eiland behoort tot Kroatië. Istrië heeft haar gasten veel te bieden, waaronder een aantal bezienswaardigheden, die je tijdens de vakantie kan bezoeken. Vooral de natuur van Istrië is prachtig. Istrië heeft namelijk vele natuurparken. Het klimaat dat hier heerst is een mediterraans klimaat. In de zomermaanden loopt de temperatuur hier gemakkelijk op richting de 30ºC. Dit komt doordat de Adriatische Zee, waaraan Istrië ligt voor verwarming zorgt.
Het Park Plaza Meduling richt redelijk rustig. Het prachtige zandstrand ligt op ongeveer 100 meter afstand. Dit is voor de gasten makkelijk af te lopen. Het gezellige centrum van de stad Medulin ligt op ongeveer 400 meter afstand. Dit is ongeveer een kwartier lopen. Medulin ligt helemaal in het zuiden van Istrië. Hier vinden de gasten gezellige bars, heerlijke restaurants en leuke boetiekjes.

Park Plaza Medulin is een vier sterren hotel, met 178 kamers. Alle kamers bevinden zich in het hoofdgebouw, waar meerdere liften in aanwezig zijn. Het hotel biedt haar gasten tweepersoonskamers aan. De kamers hebben of uitzicht op de tuin, of uitzicht op zee. De kamers hebben een grootte van ongeveer 20m² en zijn voorzien van voldoende faciliteiten. Zo is er airco op de kamer, die de gasten zelf kunnen bedienen. Ook is er een televisie, minibar, telefoon, een kluisje, een I-pod docking station en de gasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi op de kamer. De kamers hebben natuurlijk ook een nette badkamer. De badkamers zijn voorzien van een bad met douche, een föhn en natuurlijk een toilet. Alle kamers hebben een balkon met een gezellig zitje.

Bij binnenkomst worden de gasten ontvangen bij de receptie. Tevens is de receptie het aanspreekpunt voor de gasten tijdens het verblijf. Tegenover de receptie bevindt zich een gezellige lounge, waar de gasten gezellig kunnen zitten en televisie kunnen kijken. Buiten vinden de gasten twee zwembaden, waarvan er één speciaal voor kinderen is. Rondom deze twee zwembaden vinden de gasten ligbedden en parasols. Hier mogen zij gratis gebruik van maken en kunnen zij lekker genieten van de zon. Het hotel heeft een eigen fitnessruimte en ook is er een wellness ruimte. Hier kunnen de gasten even heerlijk ontspannen.

Verzorging

Het Park Plaza Medulin hotel, biedt haar gasten de all inclusive formule aan. In het hoofdrestaurant worden alle maaltijden voor de gasten klaar gezet. Het ontbijt wordt tussen 07.00 uur en 10.30 uur geserveerd. Tussen 12.30 uur en 14.30 uur staat de lunch voor de gasten klaar en tussen 19.00 uur en 21.00 uur kunnen de gasten aanschuiven bij het diner. ’s Middags staan er allerlei snacks voor de gasten klaar en hier mogen zij onbeperkt van snoepen. Het hotel heeft drie gezellige bars, waar de gasten heerlijke drankjes kunnen verkrijgen. De gasten kunnen tussen 10.00 uur en 23.00 uur onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die door het hotel worden geschonken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *