Grand Bahia Principe CobaKwaliteit, service en genieten. Dit zijn de kernwoorden, waarbij het bij hotel Grand Bahia Principe Coba allemaal omdraait. Het resort is gelegen in Mexico en een vakantie naar dit resort, staat garant voor een heerlijk verblijf. Er worden vele verschillende faciliteiten aangeboden, waardoor jong en oud zich hier zeker niet zullen vervelen.

Ligging

Het Grand Bahia Principe Coba heeft een rustige ligging, omringd door de prachtige natuur. Het centrum van Playa del Carmen ligt op 40 kilometer van het hotel. Hiervoor kunnen de gasten gebruik maken van het openbaar vervoer, dat geregeld bij het hotel langsrijdt. Het prachtige witte strand ligt op ongeveer 600 meter van het resort. Hiervoor de kunnen de gasten gebruik maken van de shuttle-service. Een aantal keren per dag, brengt deze de gasten gratis naar het strand. Het Grand Bahia Principe Coba kent ook een zusterhotel, genaamd het Tulum resort. Hier kunnen de gasten ook gebruik maken van alle faciliteiten die hier worden aangeboden. Hiervoor kunnen de gasten ook weer gebruik maken van de shuttle-service.
Mexico is een erg populair vakantieland, dat ligt in Noord-Amerika. De hoofdstad van Mexico, genaamd Mexico-Stad, is één van de grootste steden ter wereld. De taal die hier voornamelijk gesproken wordt, is Spaans. Het land Mexico heeft twee schiereilanden, Yacutan en Neder-Califorie. Het Grand Bahia Principe Coba ligt op het schiereiland Yacutan. Tegenwoordig leeft dit schiereiland van de toerisme, die het eiland komt bezoeken. Yacutan is voornamelijk populair om haar prachtige witte stranden, maar het eiland kent ook een aantal prachtige bezienswaardigheden. Zo kent het eiland nog een aantal overblijfselen van de Mayabeschaving.

Faciliteiten

Grand Bahia Principe Coba Resort is enorm ruim opgezet en bestaat uit maar liefst 1080 verschillende kamers en appartementen. Dit resort bestaat dan ook uit een hoofdgebouw met meerdere bijgebouwen. De officiële classificatie van dit hotel, is vijf sterren. Het resort biedt haar gasten drie verschillende verblijftypes aan. Alle verblijftypes zijn ruim van opzet en hebben een moderne inrichting. Zo kunnen de gasten kiezen voor een 2-persoonskamer junior suite. Deze kamer is geschikt voor twee personen en beschikt over vele faciliteiten. Ook de badkamers zijn ruim van opzet en beschikken over een whirlpool. Ook hebben deze kamers een gezellig balkon of terras. Daarnaast kunnen de gasten ook kiezen voor een 2-persoonskamer junior suite, die geschikt is voor vier personen. De faciliteiten zijn hetzelfde, alleen is hier de mogelijkheid om meerdere slaapplaatsen te creëren. Gasten die voor luxe gaan, kiezen de 2-persoonskamer junior suite Golden. Deze kamers hebben dezelfde faciliteiten als de andere kamers, maar daarnaast kunnen de gasten gebruik maken van 24-uurs roomservice. Ook kunnen de gasten vier keer per week dineren in één van de a la carte restaurants.

Het resort is enorm ruim opgezet en beschikt over vele gemakken voor de gasten. Mochten de gasten toch iets te kort komen kunnen zij dit altijd melden bij de receptie. Deze is namelijk 24 uur per dag bemand en het personeel zal altijd voor de gasten klaar staan. In de openbare ruimtes kunnen de gasten hier gratis gebruik maken van wifi. Het resort biedt haar gasten strijkfaciliteiten aan en het resort heeft een eigen pinautomaat. Er zijn in de tuin twee ruime zwembaden waar de gasten gebruik van kunnen maken. Natuurlijk zijn er ligbedden en parasols aanwezig. Het resort heeft haar eigen animatieteam, die zorgt voor voldoende vertier voor jong en oud. De gehele dag door wordt er van alles georganiseerd. Ook kunnen de gasten hier vele verschillende sporten uitoefenen, waar de nodige faciliteiten voor worden aangeboden. Daarnaast heeft het resort haar eigen discotheek, waar ’s avonds het feest nog even doorgaat. De kinderen zullen hier een fijne tijd doorbrengen. Voor de kinderen zijn er namelijk meerdere kinderclubs, die allerlei leuke activiteiten organiseren. De kinderen kunnen zich ook perfect vermaken in het waterpark, dat tot het resort behoord.

Verzorging

Bij een heerlijke vakantie, hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Gasten die hier verblijven, maken dan ook gebruik van de all inclusive formule. Het resort heeft een buffetrestaurant, waar alle maaltijden voor de gasten worden geserveerd. Daarnaast heeft het resort ook nog vijf a la carte restaurants. Er zijn twee snackbars, waar de gasten gedurende de dag, allerlei snacks kunnen verkrijgen. Het resort heeft daarnaast nog negen gezellige bars, waar de gasten allerlei drankjes kunnen verkrijgen. Het resort serveert haar gasten zowel alcoholische als non-alcoholische dranken, waar onbeperkt gebruik van mag worden gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *