Iberostar Paraiso MayaIberostar Paraiso Maya is een luxe hotel gelegen in Mexico. Het hotel behoort tot de Iberostar keten en is daarin één van de beste hotels. Het prachtige hotel biedt haar gasten veel kwaliteit en service aan en de gasten kunnen genieten van de ultra all inclusive formule. Iberostar Paraiso Maya ligt ook nog eens direct aan het prachtige strand en de gasten kunnen gebruik maken van het uitgebreide wellness centrum. Kortom, het is alleen maar genieten in dit hotel.

Faciliteiten

Het land Mexico behoort tot Noord-Amerika. Het land ligt helemaal in het zuiden van dit continent. Op 18 kilometer van het hotel, bevindt zich de bekende badplaats Playa del Carmen. Deze badplaats is erg in trek en zodoende is het ook leuk om deze stad aan te doen tijdens het verblijf. Mexico heeft natuurlijk ook nog vele andere mooie plekken, die de gasten aan kunnen doen tijdens de vakantie. Het land heeft namelijk vele bezienswaardigheden en ook de natuur is hier werkelijk waar prachtig.
Iberostar Paraiso Maya ligt direct aan het prachtige strand van de Riviera Maya. De Riviera Maya is dan ook een erg toeristisch gebied en deze loopt langs de Caribische kust. De stranden hier zijn echt prachtig. Witte stranden met een heldere blauwe zee. In de buurt van Riviera Maya kunnen de gasten nog vele Maya bouwwerken vinden.

Iberostar Paraiso Maya is een erg groot hotel, met maar liefst 880 hotelkamers. Al deze kamers zijn verdeeld over een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen, die allemaal uit drie verdiepingen bestaan. Natuurlijk zijn in al deze gebouwen meerdere liften aanwezig. Het hotel is niet alleen luxe, maar ook de kamers zijn perfect. Zo kunnen de gasten kiezen uit een juniorsuite of een familiekamer. De juniorsuites zijn ruim van opzet en zijn daarnaast ook nog van vele gemakken en faciliteiten voorzien. De juniorsuites hebben allemaal airconditioning, die de gasten zelf kunnen bedienen. Daarnaast zijn deze suites voorzien van een televisie met dvd-speler, een magnetron, een koffiezetapparaat en een kluisje. De badkamers kunnen natuurlijk niet achterblijven, zodoende zijn de badkamers voorzien van een bad met douche, een föhn en natuurlijk een toilet. Alle suites hebben een balkon of terras met een gezellig zitje en heerlijke hangstoelen. Gasten kunnen tijdens het boeken aangeven of zij een voorkeur hebben, qua verdieping. Ook kan er worden aangegeven, dat de gasten graag dicht bij de zwembaden willen verblijven. Er is ook de mogelijkheid om een juniorsuite voordeel te boeken. Hierbij zijn de kosten wat lager, maar dat betekend wel dat de suite van minder gemakken is voorzien. Daarnaast kunnen de gasten ook een junior suite superior boeken. Deze suites zijn nog ruimer van opzet en hebben een gezellig zitje in de kamer. De familiekamers bestaan uit twee ruimtes en zijn geschikt voor vier tot acht personen.

Iberostar Paraiso Maya is een erg luxe hotel, dat haar gasten het graag naar hun zin wil maken. Zodoende is er een soort van winkelcentrum op het complex, waar de gasten allerlei winkels en benodigdheden vindt. Hier vinden de gasten ook het ruim opgezette wellness centrum, waar de gasten heerlijk kunnen ontspannen. Daarnaast zijn er maar liefst 7 verschillende zwembaden en meerdere zonneterrassen. Voor jong en oud is er voldoende animatie, dus iedereen zal zich hier goed kunnen vermaken.

Verzorging

De verzorging in het Iberostar Paraiso Maya is erg goed. Gasten verblijven hier op basis van de ultra all inclusive formule. Er zijn twee buffetrestaurants, waar de standaard maaltijden voor de gasten op gezette tijden klaarstaan. Daarnaast zijn er nog 5 a la carte restaurants, waar de gasten ook kunnen dineren. De gehele dag door kunnen de gasten allerlei snacks verkrijgen en ook de dranken die het hotel schenkt, zijn de gehele dag door te verkrijgen. Gasten kunnen hun drankjes bij één van de zes verschillende bars ophalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *