bonteweverDe Bonte Wever is een luxe all inclusive hotel, gelegen in Assen. Het hotel biedt haar gasten vele verschillende faciliteiten. Zodoende valt er hier voor jong en oud voldoende te beleven. Heerlijk eten en drinken, een beautysalon, een subtropisch zwemparadijs en een compleet uitgaanscentrum zijn hier een aantal voorbeelden van.

Ligging

Hotel de Bonte Wever ligt in Assen. Het centrum van Assen ligt op maar 5 minuten afstand van het hotel. Dit is voor de gasten gemakkelijk af te lopen, dus een uitstapje naar het centrum is zo gemaakt. Assen heeft naast het gezellige centrum, haar gasten ook meer te bieden. Zo heeft Assen een waar verkeerspark, waar de kinderen zich goed zullen vermaken. Om meer van de historie van Assen te ontdekken, mag een bezoek aan het Drentse Museum niet ontbreken. In de buurt van Assen valt er voor de gasten ook voldoende te beleven. Assen ligt in provincie Drenthe en Drenthe staat natuurlijk bekend om haar hunebedden en turf. In Emmen vinden de gasten een grote dierentuin en oom het waterrijke Giethoorn ligt niet ver van het hotel af.

Faciliteiten

De Bonte Wever is een luxe hotel, waar gasten niets te kort zullen komen. Het hotel biedt haar gasten verschillende verblijftypes aan. Zo kunnen de gasten een keuze maken uit eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, driepersoonskamers en vierpersoonskamers. Alle kamers die het hotel aanbiedt, hebben een sfeervolle inrichting en zijn ruim van opzet. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, een telefoon een zithoekje en er is de mogelijkheid om gebruik te maken van Wifi op de kamer. Alle kamers hebben een nette badkamer, die voorzien is van een ruime inloopdouche en een toilet.

Alle gasten worden bij binnenkomst verwelkomt bij de receptie. Deze receptie is 24 uur per dag bemand en is teven het aanspreekpunt voor de gasten tijdens het verblijf. Het hotel heeft een gezellige lounge, waar de gasten even kunnen bijkomen van de dag. In het hotel, valt er voor jong en oud voldoende te beleven. Zo kunnen de gasten gebruik maken van een overdekte ijsbaan, er zijn meerdere bowlingbanen waar de gasten gebruik van kunnen maken, voor jong en oud wordt er voldoende animatie georganiseerd en de gasten kunnen ook nog eens een potje minigolf spelen. Hotel de Bonte Wever beschikt over een subtropisch zwemparadijs met meerdere zwembaden. Voor de kleine kinderen is er een speciaal peuterbad en tijdens de zomer kunnen de gasten gebruik maken van het buitenbad met een ruime zonneweide. Gasten mogen ook gebruik maken van diverse sauna’s en het Turkse stoombad. Tijdens het verblijf kunnen de gasten genieten van verschillende behandelingen in de beauty salon en er kan ook nog eens gebruik worden gemaakt van het fitness centrum. Naast al deze verschillende faciliteiten heeft het hotel een eigen uitgaanscentrum. Hier vinden de gasten verschillende bars, een ruimte waar de gasten allerlei spelletjes kunnen spelen, een gameroom en een gezellige zaal waar geregeld live muziek wordt gespeeld.

Verzorging

Gasten verblijven in de Bonte Wever, op basis van de all inclusive formule. Gasten kunnen elke dag gebruik maken van het luxe ontbijtbuffet, lunch en een heerlijk diner. Ook de lunch en het diner worden in buffetvorm geserveerd. De gehele dag door kunnen de gasten ook nog eens genieten van allerlei snacks en lekkernijen. De gehele dag door kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van alle dranken, die in het hotel worden geserveerd. Tijdens het verblijf hebben de gasten gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs en het uitgaanscentrum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *