All inclusive vakanties vergelijken!

All inclusive vakantie

Deel artikel

Met een all inclusive vakantie wordt er vaak gedacht aan een hotel voorziening waar alles bij in is begrepen. Natuurlijk staat een all inclusive vakantie hier ook om bekend maar het is ook leuk om je eigen all inclusive vakantie te maken. Denk eens aan het huren van een camper waarbij je je eigen all inclusive vakantie kunt samen stellen en daarbij heb je met een camper vakantie alles tot beschikking. In tegenstelling tot een all inclusive vakantie heb je met een camper vakantie je eigen vervoer tot je beschikking waardoor een toeristische tripje tijdens je vakantie snel gemaakt kan worden. Met een camper op vakantie heeft veel voordelen, zo kun je gaan en staan wanneer je maar wilt en kun je enorm veel zien tijdens je vakantie. Vaak als je een all inclusive vakantie hebt blijf je al snel bij of rondom het verblijf waardoor je weinig van de omgeving ziet.

Met de camper op vakantie

Een camper vakantie word vaak ondernomen met vakantielanden die nét wat verder weg zijn en minder voor de hand liggend zijn. Met een camper op vakantie zit je vaak niet vast aan bepaalde periodes dat je op de camping moet blijven staan en vaak kun je nog wel een plekje op de camping veroveren bij aankomst op de camping. Mocht dit niet het geval zijn dan is het altijd nog mogelijk om iets verder te rijden om op zoek te gaan naar een staplaats op een andere locatie. Met een camper op vakantie geniet je gemakkelijk van de natuur, de vrijheid die je hebt en de prachtige ervaring die je opdoet tijdens een campervakantie. Voor een camper onder de 3500 kg is het niet nodig om een ander rijbewijs te hebben dus kun je zorgeloos met de camper op vakantie. Een campervakantie is vooral populair in Afrika, Australië, Canada, Noor-Amerika en Nieuw-Zeeland, hier vind je dan ook vele campingplaatsen om legaal te mogen overnachten. Deze landen worden veel door kampeerders bezocht wat het zo gemakkelijk maakt om in deze landen camper reizigers te ontmoeten. Camper reizigers staan erom bekend dat ze open zijn en gemakkelijk contact leggen, in deze landen is het dan ook normaal om met elkaar de mooiste routes en locaties uit te wisselen.

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een van de populairste bestemmingen voor het ondernemen van een camper vakantie, hier kan je je eigen vakantie samenstellen maar ook laten organiseren. Voor een camper vakantie is het niet noodzakelijk om zelf een camper te hebben het is ook heel gemakkelijk om er eentje te huren vanaf de luchthaven of een andere locatie. Nieuw-Zeeland is zo bekend onder camper reizigers door de gevarieerde natuur die Nieuw-Zeeland te bieden heeft, er zijn veel wandelmogelijkheden door de diverse nationale parken. Nieuw-Zeeland staat ook wel bekend als hét rondreis land voor echte natuurliefhebbers, zo vind je op het Noordereiland vulkanen en diverse baaien. Het Zuidereiland is indrukwekkend door de prachtige blauwe meren, fjorden en gletsjers. Daarnaast laat het binnenland van Nieuw-Zeeland je kennismaken met de Maori cultuur, stranden met pinguïns en enorm veel mogelijkheden op het gebied van outdoor activiteiten. Kortom: een camper huren in Nieuw-Zeeland is meer dan de moeite waard. Het is een ervaring die je bij blijft!

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken