All inclusive vakanties vergelijken!

All-inclusive vakantie op Curaçao

Deel artikel

Curaçao biedt veel vakantiemogelijkheden, zoals een appartement, hotel of kies voor een all-inclusive naar Curaçao. Bij een all-inclusive vakantie weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van je vakantie. Je hele verblijf onbeperkt kunnen genieten van het eten en drinken dat het hotel aanbiedt is toch heerlijk. Alles is hierbij inbegrepen van transfer tot en met de vlucht terug naar huis. Vaak hebben all-inclusive vakanties op Curaçao ook nog bepaalde watersportactiviteiten bij in het pakket. Door dit pakket aan te schaffen weet je precies wat je vakantie kost, zonder onverwachtse rekeningen van dure restaurants of extra schoonmaakkosten. Vaak is het zo dat alcohol inbegrepen is bij het all-inclusive pakket, maar dit geldt alleen voor binnenlands destilleerde dranken, voor buitenlands gedistilleerde dranken geldt vaak een aparte prijs die je moet betalen bij het verlaten van je hotel. Een all-inclusive reis naar Curaçao is een reis waar veel mensen stiekem van dromen, bij aankomst op het vliegveld kun je de geur van wel 40 paradijselijke stranden ruiken die je verwelkomen.

Watersportactiviteiten rondom Curaçao

Ben je op zoek naar een luxe vakantieresort met een uniek karakter, Sunscape Resort biedt dit allemaal. Elk resort beschikt over een zonnig strand, een spa van hoge kwaliteit, gastronomisch dineren, onbeperkt sterke drank van de beste merken en nog veel meer. Deze organisatie biedt plezier voor jongen en oud. Tropische stranden, heerlijk eten, onbeperkt drinken en uitdagende activiteiten zijn allemaal inbegrepen in het pakket. Curaçao staat natuurlijk bekend om zijn duik- en snorkellocaties, je kunt zelfs op Curaçao je duikbrevet halen of een prachtige duikexcursie maken langs de kust. In de Caribische zee zal je veel verschillende vissen tegenkomen die vaak alleen ronde de koraal riffen voorkomen. Duiken bij Curaçao zal je volop laten genieten van al het koraal met haar rijkdom aan zeedieren. Over heel Curaçao zijn er ongeveer 80 duiklocaties vanaf het noorden van Curaçao tot het zuiden van het prachtige eiland. Het noordoosten van Curaçao is heel ongeschikt om te duiken omdat het water te ruw is om te kunnen duiken.

Diverse activiteiten op Curaçao

Op curaçao is er van alles te zien en beleven, zo is er een landhuis genaamd Chobolob. Hier kun je ontdekken waarom het wereldberoemde drankje Blue Curaçao is ontstaan, diverse smaken proeven en het productieproces leren over het drankje. Daarnaast kun je een bezoekje brengen aan het Shete Boka Park, dit bestaat uit 10 kilometer met diverse inhammen waar schildpadden hun eieren leggen. Curaçao heeft ook nog een klein onbewoond eiland wat ten zuiden ligt van Curaçao, dit is een kaal eiland met een hagelwit strand waar je zeeschildpadden kunt zien tijdens het snorkelen. Een andere water gerelateerde-activiteit is het Seaquarium op Curaçao, hier zijn vele soorten vissen en andere zeedieren zoals zeepaardjes te bekijken. Diverse shows worden hier ook gegeven voor zeeleeuwen en dolfijnen, het aquarium heeft een open-water-systeem zodat er altijd schoon zeewater doorstroomt in het water waar de zeedieren verblijven. Op sommige dagen worden de dolfijnen zelfs uitgelaten in de open zee.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken