banner
fbbutton twitterbutton
Bulgarije

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Bulgarije
Bulgarije top vakantie bestemming in de zomer
Bericht geplaatst op: 8 augustus 2013

Bulgarije top vakantie bestemming in de zomer

Goedkoopste vakantie boekt u naar Bulgarije

Voor de gene die voordelig naar de zon willen en ook nog eens optimaal willen genieten, dan is Bulgarije de ideale vakantiebestemming. Onderzoekers hebben meerdere vakantielanden in Europa onderzocht en Bulgarije was het goedkoopste vakantieland om er een vakantie in door te brengen. Naast dat er heel goedkoop een vakantie gevierd kan worden in het land, is Bulgarije ook een heel gastvrij vakantieland en kan er optimaal genoten worden van de pittoreske dorpjes, prachtige zandstranden en het bergachtige landschap. Bulgarije is vooral bekend om haar stranden zoals Sunny Beach en Golden Sands. Op deze prachtige zandstranden komt u helemaal tot rust tijdens een Bulgarije vakantie. De Bulgaarse Riviera wordt ieder jaar populairder en is voor veel toeristen een geliefde vakantiebestemming. Bulgarije heeft niet alleen prachtige zandstranden, het beschikt ook over een mooie natuur en heel veel culturele bezienswaardigheden. Ook een vakantiereis naar Centraal Bulgarije is een aanrader, vanuit hier is het heel goed mogelijk om de hoofdstad sofia te bezoeken.

Keurmerk voor de prachtige zandstranden

Bulgarije heeft een landklimaat met warme zomermaanden en koude wintermaanden. De temperatuur ligt gemiddeld rond de 24 graden Celsius in het binnenland van Bulgarije. De warmste maanden zijn juli en augustus met een gemiddelde temperatuur van 27°. Aan de kuststreek van Bulgarije kan de temperatuur in deze maanden al gauw oplopen richting de 30 graden Celsius. Tijdens deze warmte zoeken de toeristen massaal verkoeling in het helderblauwe zeewater van de Zwarte Zee. De stranden zijn er heel schoon en de kwaliteit van het zwemwater is uitstekend. De stranden zijn ook heel kindvriendelijk want het strand loopt geleidelijk af de zee in. De stranden hebben ook een keurmerk namelijk, het keurmerk de Blauwe Vlag die wordt uitgegeven door Foundation for Environmental Education (FEE).

Onbeperkt genieten op basis van All Inclusive

Doordat Bulgarije steeds geliefde wordt bij de toeristen en er ieder jaar meer boekingen worden gemaakt naar de Bulgaarse Riviera worden er ook steeds meer accommodaties voorzien van de populaire all inclusive formule. De accommodaties die op basis van all inclusive te boeken zijn liggen allemaal in een levendige omgeving. Steeds meer toeristen kiezen voor een all inclusive vakantie omdat dit als prettig wordt ervaren, omdat er onbeperkt genoten kan worden van de vakantiebestemming. Het is verstandig bij het boeken van een all inclusive Bulgarije vakantie om goed te kijken wat er allemaal tot de all inclusive formule behoort, dit om teleurstelling op de vakantiebestemming te voorkomen. Zoek en vergelijk alle Bulgarije all inclusive vakanties en boek direct een goedkope vakantie naar deze mooie vakantiebestemming!

Vakanties in Bulgarije

Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.

Bahia Principe Sunlight Cost

Spanje / Tenerife

Vertrekdatum: 02-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 840,-

stars Bekijk Reis

Sunrise Grand Select Crystal

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 23-04-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 834,-

stars Bekijk Reis

Magic Tulip Beach Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 564,-

stars Bekijk Reis

Iberostar Playa Gaviotas Par

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 02-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 780,-

stars Bekijk Reis

Seaden Corolla

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 11-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 364,-

stars Bekijk Reis