All inclusive vakanties vergelijken!

De vakantietip voor 2019: Playa de Palma

Deel artikel

Het jaar loopt ten einde en dat is traditioneel toch wel de periode dat mensen weer opzoek gaan naar hun vakantiebestemming voor de komende zomer. De keuze is ook deze keer weer reuze. Het kan dus wel weer eens een heel karwei worden, om de juiste vakantiebestemming te vinden. Ga je voor een camping, of wil je toch liever aan het strand liggen en ’s avonds genieten van het nachtleven. In het laatste geval kan Playa de Palma wel eens de bestemming voor je gaan worden in 2019. Deze Spaanse badplaats leent zich uitstekend voor een heerlijke zonvakantie overdag en beschikt over een geweldig nachtlevens ’s nachts.

Hierom ga jij Playa de Palma kiezen

Allereerst is het in de zomer gewoon heerlijk vertoeven in Playa de Palma. Overdag lopen de temperaturen op tot gemiddeld een graad of 30. Dit terwijl het ’s avonds heerlijk afkoeld. Hierdoor loopt je niet de hele dag in de hitte. Daarnaast beschikt Playa de Palma over een ruim aanbod uitgaansgelegenheden. Onder jongeren is dit ook algemeen bekend, wat ervoor zorgt dat er zomers hordes jongeren hun weg weten te vinden naar Playa de Palma. Naast het fantastische nachtleven met veel kroegen en discotheken, zal je hier ook veel nieuwe mensen leren kennen. Zowel Nederlanders, maar ook internationaal gezien is Playa de Palma een trekpleister voor jongeren.  Dus ook internationale vrienden maken is tijdens deze vakantie makkelijk. Tot slot leent Playa de Palma zich ook voor leuke excursies. Zo zijn er fietsen te huren om de boulevard en de omgeving te bekennen. Ben je niet zo van het fietsen, maar wil je wel de omgeving bekijken? Dan is een jeep safari een goede keuze. Met een jeep cross je over het eiland en kom je alle plekken te zien.

Een goed appartement vinden

Deze vakantie klinkt niet heel verkeerd toch? Niet voor niets is Playa de Palma de vakantietip voor 2019. Heb je ook zin om hier je vakantie te gaan vieren? Bekijk dan het aanbod met de beste deals voor jou. Hier vind je alles wat belangrijk is voor jouw vakantie Playa de Palma Mallorca. Van de leukste kroegen tot beste appartementen!

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken