All inclusive vakanties vergelijken!

Zon, zee en witte zandstranden met palmbomen! De Dominicaanse Republiek heeft het

Deel artikel

 

De Dominicaanse Republiek is een vakantiebestemming waarbij de meeste mensen denken aan de ideale vakantiebestemming voor een all inclusive vakantie. Het land staat bekend om de grootschalige resorts die duizenden toeristen herbergen, die er genieten van een welverdiende verre vakantie. Het beeld dat je de hele dag op je resort moet blijven, zoals de meest mensen nog hebben van de Dominicaanse Republiek klopt niet helemaal meer. Tijdens je zonvakantie in de Dominicaanse Republiek kun je tegenwoordig eropuit trekken om ook het land te verkennen en te ontdekken.

 

Punta Cana het centrum voor all inclusive resorts

 

In het zuidoosten van het land ligt de geliefde badplaats Punta Cana. Dit is de badplaats waar het hele jaar door alle toeristen naar toe trekken naar één van de vele all inclusive resorts. Punta Cana is al sinds jaar en dag het centrum van de grootschalige resorts. Alle resorts zijn pal gelegen aan het prachtige witte zandstrand met palmbomen. De resorts zijn echt overweldigend groot. Tijdens een verblijf in één van de all inclusive resorts zal er geen dag komen dat de verveling toeslaat want de resorts hebben een ruim aanbod aan activiteiten en amusement. Een vakantie naar de Dominicaanse Republiek is geen goedkope vakantie en het zou dan jammer om de gehele vakantieperiode alleen maar op het terrein van het resort te blijven. Buiten de poorten van de resorts kun je pas echt de lokale sfeer proeven. Trek je nog verder het binnenland in tijdens een georganiseerde excursie dan kom je de suikerrietvelden, rijstvelden, kokosnoot- of palmolieplantages en bossen van de Dominicaanse Republiek tegen. Het binnenland is echt prachtig en tijdens een Dominicaanse Republiek vakantie is het zeer zeker aan te raden om het binnenland in te trekken. Blijf vooral niet op je resort hangen tijdens een all inclusive vakantie Dominicaanse Republiek, want je zou echt spijt krijgen als je het prachtige binnenland niet hebt gezien. Het land heeft enrom veel te bieden en als je het land echt wil ontdekken is een weekje naar de Dominicaanse Republiek absoluut niet voldoende.

 

All inclusive resorts hebben een hoge bezettingsgraad

 

Ondanks dat het in de Dominicaanse Republiek stikt van de all inclusive resorts is de bezettingsgraad van de resorts enorm hoog. Toeristen vanuit alle landen boeken een verre reis naar deze parel in het Caribisch Gebied. Voornamelijk toeristen uit de Verenigde Staten, Spanje, Rusland en Canada gaan massaal naar Punta Cana voor een all inlcusive vakantie. In Nederland wordt een Dominicaanse Republiek vakantie ook steeds populairder. Het is verstandig om een vakantie naar dit land vroeg te boeken, zodat je zeker weet dat het resort nog niet volgeboekt is. De complexen van de accommodaties zijn echt reusachtig en je kunt je absoluut elke dag vermaken op het complex maar dit is in onze ogen doodzonde. Boek vandaag nog een all inclusive vakantie Dominicaanse republiek en geniet van zowel de prachtige stranden als het mooie binnenland!

 

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken