All inclusive vakanties vergelijken!

Een bikini vinden waar je je zelfverzekerd in voelt: 3 tips

Deel artikel

Het vinden van een bikini waar je je zelfverzekerd in voelt; voor de meeste vrouwen is het niet zo eenvoudig. We voelen ons allemaal wel eens onzeker over ons lichaam. En niet iedereen staat te springen om een hele dag in zwemkleding rond te lopen. Wij vinden dat iedereen een bikini-body heeft, en dit mag je ook zeker laten zien. Je hoeft je echt niet te schamen voor je buikje, brede heupen of een rolletje vet. Gebruik onderstaande tips om de perfecte bikini te vinden zodat je straks zelfverzekerd(er) over het strand loopt. 

Het juiste model

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten zwemkleding voor vrouwen. Van bandeau bikini’s tot opvallende tankini’s. Maar welke badkleding past het beste bij jouw figuur? Om je zelfverzekerder te voelen in bikini, is het belangrijk om een model te kiezen dat lekker zit en goed aansluit bij jouw lichaam. Heb je een klein buikje? En wil je deze het liefste verhullen? Kies dan voor een badpak of bikini. Ook een high-waist bikinibroekje is ideaal voor als je de aandacht niet op je buik wilt leggen. 

Wanneer je een grotere cupmaat hebt, is het belangrijk om voor een bikini met een beugel te kiezen voor voldoende steun.

De kleur van de bikini

Wanneer je het juiste model bikini hebt gekozen, ben je al een heel eind. Maar ook de kleur van de bikini is belangrijk. Sommige kleuren passen nu eenmaal beter bij jouw huidskleur, maar ook kun je met kleur en prints de aandacht op bepaalde lichaamsdelen leggen. 

Heb je een bleke huid? Kies dan voor pasteltinten of zachte kleuren. Deze tinten passen namelijk goed bij een lichte huid en kunnen je bruin laten lijken. Als je bredere heupen hebt en je aandacht graag op je borsten wilt leggen, kun je een bikinitop in een opvallende kleur of print dragen. 

Kies voor een bikini waar je je goed in voelt

Of je nu voor een bikini, badpak of tankini gaat, het is het allerbelangrijkste dat jij je goed voelt in zwemkleding. Je bent namelijk direct een stuk zelfverzekerder wanneer je iets draagt waar je je goed in voelt. Bestel verschillende soorten bikini’s op het internet en pas deze thuis op je gemak. Zo kom je er snel achter welk model en kleur het beste bij jou past. Ook kun je naar een winkel gaan en je laten adviseren over badkleding die bij jouw wensen en figuur past.

Gerelateerd nieuws