All inclusive vakanties vergelijken!

Grexit geen invloed op populariteit Griekenland

Deel artikel

De aankomende weken vliegen er wederom ruim 700 duizend Nederlanders naar het zuiden van Europa om de vakantie door te brengen in het altijd mooie Griekenland. Maar is het nog wel verstandig om de vakantie door te laten gaan met de mogelijke Grexit en de duizenden bootvluchtelingen die hier wekelijks letterlijk aanspoelen? De reisbranche vreesde het ergste, maar het blijkt dat Nederlanders ondanks de onrust en de bootvluchtelingen nog steeds graag op vakantie willen gaan naar het altijd prachtige Griekenland.

Nederlandse toeristen zien het allemaal heel positief in en zijn niet bang dat er straks misschien wel geen benzine meer te verkrijgen is en dat de pinautomaten buitenwerking treden. De Griekse eilanden blijven populair voor een zomerse vakantie. Zelfs Nederlanders die nog geen vakantie geboekt hadden kiezen nog steeds voor een zonvakantie naar de prachtige Griekse eilanden. Toeristen denken dat het allemaal wel los loopt in Griekenland en voor elk probleem is een oplossing te vinden. De reisorganisaties waarschuwen vakantiegangers al wel voor de mogelijke gebeurtenissen in Griekenland. Een van de adviezen van de reisorganisaties is om voldoende cash geld mee te nemen naar de vakantiebestemming, om niet zonder geld te komen.

Gebruik je Hollandse verstand

Ondanks dat reisorganisaties aanbevelen veel cash mee te nemen zijn er ook tegenstanders hiervan, want veel cash betekend een prooi voor de bootvluchtelingen of andere criminelen. Als ze eenmaal weten dat de toeristen veel cash meenemen dan kan het ook averechts werken menen veel mensen. Het aller belangrijkste is om ten alle tijden in Griekenland je nuchtere Hollandse verstand te gebruiken. Iedereen kan nog steeds genieten van een welverdiende vakantie in Griekenland en aan alle bangmakerij heeft niemand wat.

Goedkope vakantie naar Griekenland

Griekenland is dit jaar vooral populair omdat de prijzen van vakanties in verhouding met andere bestemmingen beduidend lager liggen. De boekingen voor een Griekenland vakantie liggen aanzienlijk voor op vorig jaar. Als je nog geen vakantie geboekt hebt kun je met een gerust hart een lastminute vakantie boeken naar een van de Griekse eilanden. Op de eilanden hanteren ze namelijk een eigen beleid en zal het niet snel tot onrust komen mocht Grexit door gaan!

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken