All inclusive vakanties vergelijken!

Het geheim van Lara

Deel artikel

 

De laatste jaren is de badplaats Lara enorm gestegen qua populariteit en dat komt vooral door de hotels in Lara. Het geheim van deze badplaats is het aanbieden van onbezorgde all inclusive vakanties voor zowel jong en oud. Iedereen kan zich optimaal vermaken in deze levendige plaats in het zuidwesten van Turkije.

 

Lara ligt aan de Turkse Riviera en is een opkomende badplaats. Lara biedt de ideale combinatie aan van mooie zandstranden en luxe all inclusive accommodaties. De straat waar aan alle accommodaties aan gelegen zijn wordt ook wel de ‘Golden Mile’ genoemd. Lara heeft talloze accommodaties maar er zijn natuurlijk altijd hotels die meer aanspraak hebben dan andere hotels in Lara. Hier lees je welke hotels in Lara absoluut de moeite waard zijn voor een geweldige all inclusive vakantie.

 

1. Fame Residence Lara

Fame Residence Lara is een vijf sterren accommodatie, direct aan het mooie strand gelegen. Het centrum van Antalya is op een afstand van 14 kilometer gelegen. Direct voor het hotel bevindt zich een bushalte en ook heeft het hotel een eigen busservice. Het immens grote hotel beschikt over 442 kamers en bij de receptie van het hotel is vrijwel altijd een Nederlandstalige medewerker aanwezig. Het hotel beschikt over enorm veel faciliteiten en het hotel is heel kindvriendelijk. Zo zijn alle kamers voorzien van kinderstopcontacten en het is mogelijk om extra vroeg met kinderen te eten. Er is ook een entertainmentteam aanwezig, dit team verzorgt de hele dag door activiteiten en ze vermaken de kinderen de hele dag in de miniclub.

 

Het verblijf in het Fame Residence hotel is op basis van all inclusive. U kunt dus onbeperkt genieten van heerlijk eten en drinken. Het hotel heeft 6 restaurants waarvan 5 á la carte restaurants. Voor de á la carte restaurants moet wel vooraf gereserveerd worden. De lokale alcoholische drankjes zijn beschikbaar van 10.00 tot 23.59 uur. Frisdrank en snacks zijn 24 uur beschikbaar in Café Fame.

 

2. Limak Lara

In het vijf sterren complex Limak Lara verblijft u op basis van Ultra All Inclusive. Het fantastische hotel ligt direct aan het strand. Het centrum van Antalya ligt op ca. 25 kilometer. Een vakantie in Hotel Limak Lara staat garant voor een zeer complete vakantie. Alles in het hotel ademt een Aziatische sfeer uit. Het hotel heeft 448 kamers die allemaal zeer ruim zijn opgezet. Het hotel beschikt over uitmuntende faciliteiten, het enige nadeel is dat Wi-Fi tegen betaling aanwezig is. Iedereen zal zich in dit hotel elke dag van de vakantie vermaken. Voor kinderen is er de hele dag door entertainment en voor ouder is er ook meer dan genoeg te beleven. Laat u heerlijk verwennen in het Wellness gedeelte van het hotel of ga samen met de kinderen van de glijbanen in het waterpark met 3 kronkelglijbanen, 3 multi-lane glijbanen en 1 kids miniglijbanenpark.

 

U verblijft de hele vakantie op basis van Ultra All Inclusive. Dit maakt het allemaal net wat aangename want u kunt de hele dag door onbeperkt eten en drinken. Voor drankjes geldt 24 uur onbeperkt en voor eten gelden gezette tijden. Alle de midnight snack is verkrijgbaar van 23.30 tot 02.00 uur. Hotel Limak Lara beschikt over 5 restaurants, waarvan 4 á la carte restaurants, te weten Italiaans, Mexicaans, Thais en Turks. Verblijf de hele vakantie in luxe boek nu een vakantie naar hotel Limak Lara.

Gerelateerd nieuws

Vakantie

Watersport tijdens de vakantie

Voor velen is vakantie het ideale moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Watersport kan hierin een boeiende ommekeer bieden, een kans om