All inclusive vakanties vergelijken!

Kijk je ogen uit op Curaçao

Deel artikel

 

Curacao is een bijzonder eiland, waar je naar optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie. Op het eiland tref je naast fraaie zandstranden ook een wondermooie natuur. Je kunt er bijzondere cactussen, kleurrijke leguanen, flamingo’s, karetschildpadden en woeste rotspartijen zien. De karetschildpad is een bedreigde diersoort en het is volkomen bijzonder dat deze schildpad aan land komt op het mooie Curacao. Hieruit blijkt maar weer dat Curacao veel meer heeft te bieden dan de meeste vakantiegangers denken.

 

Zeg je Curacao, dan denken de meeste mensen aan witte zandstranden, palmbomen, cocktails en ritmische muziek. Het land staat bekend bij de meeste mensen als het eiland waar je alleen maar prachtige witte zandstranden hebt met een azuurblauwe zee. Curacao heeft alleen veel meer te bieden. Het zou zonde zijn om alleen maar te genieten van de prachtige witte zandstranden. Het land heeft een rijke flora en fauna die je in Nederland niet aan treft en dan te bedenken dat Curacao een land is in het Koninkrijk der Nederlanden. As je een Curacao vakantie boekt dan kun je veel meer uit je vakantie halen dan alleen maar genieten van de prachtige stranden. Trek het binnenland in of ga op excursie en ontdek het land. Boek bijvoorbeeld een excursie naar het naast gelegen eiland klein Curacao. Dit eiland heeft misschien wel de mooiste stranden ter wereld en je word omringt door een oase van rust.

 

Tijdens je Curacao vakantie kun je genieten van alles wat het land te bieden heeft. Geniet absoluut ook van de gastvrijheid van de lokale bevolking. Wanneer je openstaat voor de locals, dan kan het maar zo zijn dat je wordt uitgenodigd voor een overheerlijke barbecue. De lokale bevolking op het eiland is uitermate gastvrij en er hangt een perfecte sfeer op het eiland. De sfeer die er hangt is die van ‘alles mag, niets hoeft’.

 

Curacao heeft zoals al gezegd prachtige witte zandstranden met palmbomen. De mooiste stranden vind je aan Mambo Beach. Het strand waarover wij het hebben is Sea Aquarium Beach. Direct aan dit prachtige strand ligt een totaal vernieuwde boulevard. Hier worden ook enorm veel optredens gegeven van bekende Nederlandse zangers en zangeressen, maar ook Nederlandse Dj’s doen het op Curacao enorm goed. Een andere bekende hotspot op Curacao is de Jan Thiel Baai. Hier tref je alle luxueuze hotels en resorts waar bijna alle toeristen verblijven. Curacao herbergt ook een klein aantal all inclusive hotels waar je helemaal tot rust kunt komen. Deze luxueuze resorts geven je helemaal het gevoel dat je in het paradijs bent belandt. Bekijk hier onder alle all inclusive vakanties Curacao en boek vandaag nog een vakantie naar Curacao en kijk je ogen uit op dit prachtige eiland.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken