All inclusive vakanties vergelijken!

Een luxe vakantie naar Dubai

Deel artikel

All inclusive vakantie DubaiDubai is gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten en het ligt aan zee. De hoofdstad is Abu Dhabi en dat is ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Dubai. In 1966 werd er aardolie gevonden en daardoor is de stad erg groot en bekend geworden. De stad heeft nu ongeveer 2,2 miljoen inwoners en het ligt in de woestijn, waar je op het eerste gezicht niet veel van merkt. Dubai is ook groot geworden door het toerisme, want dit is de perfecte stad voor een luxe vakantie. Het is een erg rijke stad, want zelfs de politieauto’s zijn supercars. Ze hebben hier ook totaal geen tekort aan hotels, het aantal vijfsterrenhotels is vrijwel nergens zo groot als hier en de laatste jaren zijn er veel bijgekomen. Dubai heeft ook het enigste zevensterrenhotel ter wereld en dat is gelegen naast het palmeiland. Dubai varieert erg als het gaat om hotels, er zijn genoeg dure en luxe hotels maar ook genoeg goedkopere overnachtingsplekken.

Wat is er te doen in Dubai?

Dubai is een stad waar je je nooit hoeft te vervelen. Dubai heeft veel wereldrecords in de categorie architectuur. Ze hebben onder andere het hoogste gebouw ter wereld met een hoogte van maar liefst 828 meter. Het ligt naast het grootste winkelcentrum ter wereld, de Dubai Mall. Als je van winkelen houdt is dit de perfecte plek om naartoe te gaan, want het heeft ongeveer 1200 winkels. Er is ook een skihal in de Mal of the Emirates met een skibaan van 400 meter lang. Waterparken zijn heerlijk om naartoe te gaan voor een beetje verkoeling en dan is het Atlantis hotel de perfecte plek om naartoe te gaan, want die heeft een eigen waterpark. Het is mogelijk om er met een metro naartoe te gaan, er is ook een aquarium waarbij je met dolfijnen kunt zwemmen. Het hotel is gelegen op het eiland Palm Jumeirah. Het is een kunstmatig eiland gemaakt in de vorm van een palmboom. Met al deze activiteiten zit je wel in de drukte. Als je weg van de mensen wilt zijn kun je een tour met auto door de woestijn rijden. Dan ga je met een SUV door de woestijn heen rijden. Dubai heeft ook de grootste luchthaven ter wereld waar vorig jaar ongeveer 84 miljoen passagiers vlogen. Er worden vooral tussenstops gemaakt omdat het zo centraal ligt. Het is ook geen probleem om hier een paar uur te wachten door de vele winkels en restaurants. Vliegen vanaf Eelde naar Dubai is ook mogelijk, bekijk de beschikbare dagen en vluchttijden!

Het perfecte hotel voor u in dit luxueuze land

Dubai heeft genoeg hotels om uit te kiezen. All inclusive hotels zijn erg populair in deze stad omdat mensen willen geniet van de luxe. Er zijn prachtige hotels met veel faciliteiten. Er zijn veel hotels met een mooi zwembad. Er zijn ook een paar hotels die dicht bij het centrum liggen. Er zijn een paar hotels die dicht bij de Dubai Marina liggen. Dat is een haven tussen wolkenkrabbers. Door de vele toeristen zijn er veel hotels dus is er genoeg om uit te kiezen. Als u een van deze hotels wilt boeken kunt u dat doen op allinclusivevakantie.com.

 

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken