All inclusive vakanties vergelijken!

Top locaties om te genieten van een all inclusive vakantie in de winter

Deel artikel

Canarische eilanden

De zomerperiode is voorbij. De herfst en de winter staan voor de deur en dat betekent natuurlijk dat er een nieuwe vakantieperiode aan komt.

Iedereen vult zijn vakantie anders in. De één wil heerlijk genieten van een sportieve wintersport vakantie en de ander zoekt graag de zon op. Tegenwoordig is het niet zo moeilijk meer om de zon op te zoeken en dan te genieten van een heerlijke all inclusive vakantie. Steeds meer ondernemers spelen hier op in!

 

De Kaapverdische Eilanden

Dit is een eilandengroep dat ligt in de Atlantische Oceaan. Het ligt ten zuid westen van de Canarische Eilanden. Deze eilanden zijn ontstaan door vulkanische oorsprong. De eilanden zelf zijn heel divers. Op de eilanden kan er heerlijk genoten worden van de eeuwenoude cultuur, prachtige natuur en een bruisend nachtleven.

Door de zuidelijke ligging van de eilanden heerst er hier een tropisch klimaat. In de wintermaanden is het hier gemiddeld 26 graden en ligt de zeetemperatuur op 25 graden. Waardoor het genieten is om op de tropische witte stranden te liggen en een uitzicht te hebben van de helderblauwe zeeën.

 

Curaçao

Curaçao blijft één van de meest populaire winter vakanties. Curaçao ligt in het zuid westelijke deel van het Caribisch gebied. Op ongeveer 80 kilometer ten noorden ligt de Zuid Amerikaanse kust. Met het tropische klimaat dat er heerst is er een gemiddelde temperatuur van 30 graden.

De mooie brede en witte stranden zijn er om lekker te kunnen ontspannen, maar tegelijkertijd valt er hier ook van alles te beleven. Activiteiten die hoog in het vaandel staan, is het duiken met dolfijnen op dit tropische eiland en om een boottocht te huren naar het onbewoonde klein Curaçao.

Aan cultuur is er ook geen gebrek in Curaçao. De hoofdstad van Curaçao is Willemstad en tijdens de vakantie mag een bezoekje aan deze stad niet ontbreken. Willemstad is een bruisende stad waar men zich de ogen uitkijkt aan de verschillende culturen die zich hier hebben gevestigd.

 

Canarische Eilanden

Graag in de winter op vakantie naar Spanje? Dat ligt eraan hoe dat opgevat wordt. De tot Spanje toebehoren Canarische Eilanden zijn zeker een aanrader voor de winterzon vakanties. In de rest van Spanje is het niet zo aangenaam om in de winter op vakantie te gaan!

In de zomer is dat heel anders. Het is dan echt een aanrader om in het zuiden van Spanje dagelijks van de zon te genieten. Geïnteresseerd in een vakantie huis in het zuiden van Spanje? Lees dan hier de reviews over La Casita .

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken