All inclusive vakanties vergelijken!

Upgrade je vakantie

Deel artikel

Heb je altijd al eens je vakantie willen upgraden? Het kan en het is ook nog eens makkelijk en goedkoop en in sommige gevallen zelfs helemaal gratis. Veel vakantiegangers zijn er niet mee bekend maar het is mogelijk om je geboekte vakantie te upgraden zodat je in nog meer luxe kan baden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om eerste klas te vliegen, toegang te krijgen tot lounges op luchthavens en je kamer op te waarderen in hotels. Het zijn allemaal aspecten die je vakantie net iets luxer maken. Wij hebben voor jou uitgezocht hoe je het beste je vakantie kunt upgraden.

Boek je vakantie vroegtijdig

De grootste fout die mensen maken bij het boeken van een vakantie is het zo laat mogelijk boeken. Natuurlijk kun je dan een mooie last-minute boeken voor een voordelige prijs maar wil je genieten van luxe dan is de kans aanzienlijk dat deze accommodaties uitverkocht zijn en dat de vliegtickets heel duur zijn. Wil je genieten in een luxe hotel en een goedkoop een vliegticket boeken dan moet je juist vroegtijdig je vakantie boeken. Wil je genieten van de meeste luxe voor de goedkoopste prijs reis dan buiten het hoogseizoen en vakanties om. Het plannen van je vakantie is hierbij een kritisch punt.

Spaar miles met een frequent flyer programma

Maak je veel vlieg uren? Dan maak je ook heel veel miles. De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben een spaarprogramma waarbij je miles kunt sparen. Met de gespaarde miles heb je heel veel voordelen, zoals gratis upgraden naar een beter plaats in het vliegtuig, snel inchecken en het gebruikmaken van lounges op de luchthavens. Het enige wat je moet doen is het aanmelden bij een frequent flyer programma. Des te vaker je vliegt des te sneller je gebruik kunt maken van alle voordelen. Niet alleen op de luchthavens en in het vliegtuig geniet je van extra’s, maar je krijgt ook nog eens korting op vliegtickets en dit komt weer goed uit bij het boeken van een hotel.

Meld je aan bij de hotelketen

Als je een vakantie boekt doe je dit vrijwel altijd bij een reisorganisatie. Toch verblijf je tijdens je vakantie niet bij je reisorganisatie maar in een accommodatie van een hotelketen. Wil je van extra voordeel genieten en je kamer bijvoorbeeld gratis upgraden als de capaciteit het toelaat? Meld je dan aan voor een programma van de hotelketen. Meerdere hotelketens hebben een dergelijk programma maar heel veel mensen weten het bestaan er niet van. Door de aanmelding geniet je bijvoorbeeld va extra services of kun je een keertje extra á la carte dineren in het hotel. Maar het belangrijkste is, je kunt als de capaciteit het toe laat je standaardkamer upgraden. Zo geniet je tijdens je vakantie van nog meer luxe dan je van te voren gedacht had.

Bezoek de website van je hotelketen

Vooral het laatst genoemde is iets waar je heel veel aan hebt tijdens je vakantie. Reisorganisatie melden hier nauwelijks iets over maar als je naar de website gaat van de hotelketen kun je vaak informatie vinden over een programma waar je jezelf voor kunt aanmelden. Na je aanmelding wordt je op de hoogte gehouden van speciale acties en nieuws over vakanties en kun je in alle hotels van de hotelketen genieten van extra’s. Dit is toch mooi meegenomen tijdens je vakantie. Heb je al een vakantie geboekt of ben je van plan je vakantie te boeken, kijk dan ook op de website van de hotelketen of ze een dergelijk programma aanbieden waarmee je veel meer uit je vakantie kunt halen.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken